Hvalpsund Lystbådehavn
Hvalpsund Færgekro_hygge_udsigt

Hvalpsund - et maritimt paradis

Foto:@hedegaardmaryna&Destination Himmerland
Velkommen til

Hvalpsund er en by, der i sommerhalvåret især trækker folk til pga. den maritime stemning, den dejlige strand og spændende aktiviteter langs fjorden. Så her betyder det ikke så meget, at det ikke er den franske Riviera, for man kan da sagtens få en smule sydfransk stemning på en sommerdag i Himmerland.

Udover at være Himmerlands maritime paradis, så er Hvalpsund også et foretrukken sted for naturelskere og de der bare gerne vil nyde tilværelsen. Hvalpsund ligger nemlig på Louns Halvøen og er dermed næsten omgivet af vand. Louns Halvøen byder på en imponerende natur med mange muligheder for bl.a. cykling og vandring. 

Så uanset om du foretrækker den maritime vej til Hvalpsund eller du kommer til fods eller på hjul, så er stedet - både byen og dens omgivelser - en oplevelse værd.

Og her er bestemt plads til afslapning, ro og selvforkælelse.

 

Tapet afstandsstykker - Destination Himmerlands stregtegninger

Oplevelser i Hvalpsund

 Hvalpsund byder på masser af maritime oplevelser, spændende aktiviteter og ikke mindst den imponerende natur, der indbyder til ture og frokost i det fri.

Find aktiviteter og events i Hvalpsund og det øvrige Himmerland her

 

MTB - Destination Himmerlands stregtegninger

Træ - Destination Himmerlands stregtegninger

Naturoplevelser nær Hvalpsund

Hvalpsund ligger smukt midt i det himmerlandske på Louns Halvøen, som er omgivet af tre fjorde. Et oplagt sted for oplevelser i naturen.

Båd - Destination Himmerlands stregtegninger

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish