©  Foto:

Hvalpsund Pakhus

Nyd en lækker frokost, aftenbuffet eller en kold øl i skønne omgivelser hos Hvalpsund Pakhus.

Velkommen til Hvalpsund Pakhus, et unikt sted i Himmerland, der byder på uforglemmelige oplevelser!

Med sin enestående beliggenhed er Hvalpsund Pakhus et must-visit sted i Himmerland. Fra restauranten er der kun 20 meter til Limfjorden, der strækker sig ud fra den charmerende lystbådehavn i skønne Hvalpsund.

Om sommeren kan I forkæle jer selv med en lækker frokost, mens I nyder den fantastiske udsigt. Tag børnene med og oplev krabbefiskeri, mens kokkene forbereder jeres måltid, eller kom om aftenen, hvor den overdådige aftenbuffet præsenterer et udvalg af lækkerier, herunder frisk fisk, saftigt kød, friske salater og meget mere. Én ting er sikkert - I forlader ikke Hvalpsund Pakhus sultne.

 

Selskaber

Lad Hvalpsund Pakhus stå får jeres kommende selskab, konfirmation, fødselsdag, komsammen eller andet øjeblik, I ønsker at fejre. De imponerende lokaler danner den perfekte ramme for en hver anledning og kan tilpasses efter jeres behov.

Vælg selv fra det brede udvalg af lækre buffeter, skræddersyet til at imødekomme jeres ønsker. Hvalpsund Pakhus stræber efter at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for jer og jeres gæster, hvor alt er planlagt for at sikre, at jeres store dag bliver en succes.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish