Løgstør Havn - maritim stemning
Øster Hurup Havn

Maritime Himmerland

Foto:Destination Himmerland&Destination Himmerland
Havne og andre oplevelser i

Himmerland er næsten omgivet af vand, hvilket også gør det oplagt at komme hertil af vandvejen - og Himmerland er nu ikke det værste sted at “havne”, når man er lystsejler. Faktisk er der mange anløbssteder, der banker barometret i top, når det kommer til idyl og atmosfære. Her er også større lystbådehavne med lækre faciliteter.

Om du kommer sejlende eller kørende til Himmerland er helt op til dig - men uanset hvad, så skulle du tage at besøg de mange havne. Her får du virkelig den maritime stemning at føle og ikke mindst idyl, atmosfære og tjære lugt.

Her kan du se de mange havne og anløbssteder ved Mariager Fjord, Østkyst ved Kattegat og i Limfjorden ved Himmerlands Vestkyst. Her er ikke mindre end 14 havne at besøge - og når du ikke dem alle i år, så har du jo en grund til at komme igen.

#BareDanmark

Tapet - Destination Himmerlands stregtegninger

Havne ved Mariager Fjord og Øster Hurup

I Mariager Fjord er der bugter og skrænter, så sejladsen kan gøres roligt og idyllisk. Fjorden byder på små anløbssteder, der oser af atmosfære og charme - men også større lystbådehavne med et overflåd af hygge gør turen gennem Mariager Fjord oplevelsesrig.

På Himmerlands Østkyst - nærmere betegnet i Øster Hurup - møder I ægte sommerstemning, hygge og dansk idyl. 

Musling - Destination Himmerlands stregtegninger

Båd - Destination Himmerlands stregtegninger

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish