©  Foto:

Kongsdal Lystbådehavn

Alle havne i Mariager Fjord har deres særpræg og gør Danmarks smukkeste fjord ære på sin egen charmerende måde. Nogle havne er store, nogle er små og nogle er midt imellem. Kongsdal Lystbådehavn hører størrelsesmæssigt til sidstnævnte, og har måske nogle af de smukkeste, mest synlige og unikke vartegn blandt fjordens havne. Et vaskeægte fyrtårn – hentet hjem fra Thyborøn – samt et stort og smukt havnelogo i naturmateriale, der på en indbydende og flot måde byder velkommen til havnen.

Hele Dania-området emmer af historie. Blandt andet med de idylliske gule arbejder-boliger. Akzo Nobel Salt har i dag sin egen havn på stedet, mens vi i den østlige del af Dania-området  finder Kongsdal Lystbådehavn – et fantastisk sted for lystsejlere, fritidsfiskere og i øvrigt også lystfiskere.

Kongsdal Lystbådehavn er anlagt af Kongsdal Baadelaug tilbage i slutningen af 1980’erne. Kongsdal Lystbådehavns flotte havnelogo i naturmaterialer på bakken ved havnen, blev anlagt i 1992, fordi Hendes Majestæt Dronning Margrethe skulle sejle på Mariager Fjord. Og Dronningen lagde bestemt mærke til udsmykningen, for da hun kom i land i Mariager, anmodede hun  om, at hun under hendes ophold, ville besøge Kongsdal Lystbådehavn. 
 
Gæsteafgift pr. døgn: 120 kr.
Brug af slæbested: 50 kr. pr. gang.

Læse mere om havnen på www.kongsdal-baadelaug.dk 
  
*Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish