©  Foto:

Svanen - sejlads på Mariager Fjord

En sejltur med Svanen på Mariager Fjord er en enestående smuk og idyllisk rejse, der tager dig gennem et fantastisk landskab fyldt med natur- og kulturhistoriske oplevelser.

Svanen – Sejlads på Mariager Fjord

Rejsen på den smukke fjord skaber et fantastisk rum og giver dig mulighed for at nyde naturen i selskab med på dine kære. Området der omkranser Mariager Fjord er nemlig fyldt med spændende muligheder og unikke øjeblikke.  

Mariager Fjord er Danmarks længste egentligt fjord med en længde på 42 km, hvor Hobro ligger inderst inde med sine hyggelige gader og livlige havn.

Du bestemmer selv hvor turen starter, men tager du med fra Hobro passerer du først Østerskoven der rummer høje bøgetræer og gammelt egekrat. Siden følger fjordens nordside og de fredede Bramslev Bakker, som er et fredet naturområde på ca. 300 ha. Området har en masse fantastiske naturoplevelser for hele familien.

Alle sejladser på Svanen er et sikkert hit for store og små, men for at være sikker på at have plads ombord, anbefales det, at du booker din billet online inden afgang.

 

Ordinære sejladser

Svanen holder til på havnen i Hobro, hvor Hobro Værft, Lystfarttøjsmuseet og Vikingemuseet Fyrkat ikke ligger langt fra.

Første udkald for en sejltur på Svanen er i maj måned mens sidste udkald er i september.

Se fartplanen for Svanens ordinære sejladser eller bestil din billet her.

 

Events - særlige sejladser 

På udvalgte dage sejler Svanen Trekantruten, hvor du kan kombinere en sejltur med en togtur på Veterantoget, og herefter en bustur fra Handest til Hobro, eller omvendt. Efter påstigning kan du læne dig tilbage og nyde stemningen, der tager dig ca. 75 år tilbage i tiden. Hvordan du vil kombinere turen mht. fartplan og startsted, bestemmer du selv. 

Trekantrute-billetten giver gratis adgang til Mariager Museum i hele sæson 2024 - så husk at gemme billetten.

Som noget helt nyt er gode forende kræfter gået sammen, og et nyt koncept, står nu klar. Turen går under navnet Salt Turen med undertitlen ”på skinner, til vands og i sydehytten”. Turen består af en tur på veterantoget, et besøg på Mariager Saltcenter inkl. en rundvisning og spisning på Café Salt og endelig med en hyggelig sejltur på Mariager Fjord med Svanen. Se priser og sejlplan her.

Svanen har også andre events på programmet. Oplev bl.a.:

  • Aftensejladser med grillbuffet hver onsdag og fredag i juli og august
  • Lysregatta i Mariager den 14. september

 

Drikkevarer og Snacks

På Svanen har du altid mulighed for at købe varme og kolde drikkevarer og snacks ombord. Hvis du ønsker det nemme valg, kan du supplere med en god frokost. Dette skal dog ske et par dage før afgang.

 

Kundeservice

FjordTours ønsker at gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor kan du altid booke billetter online på fjordtours.dk. Har du andre spørgsmål omkring booking, send en mail til info@fjordtours.dk.

Hvis du ønsker at booke som virksomhed eller organisation, så ring venligst på +45 35 11 35 39.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish