FjordTours, Svanen

FjordTours

Foto: Destination Himmerland

Splitte mine bramsejl! Hvor er den himmerlandske natur skøn - også set fra vandet af! Med FjordTours kan du opleve den skønne himmerlandske natur fra bølgen blå. Det familieejet selskab tilbyder nemlig sejladser fyldt med ro, idyl og autentiske oplevelser.

Hos FjordTours kan alle være med. Igennem 30 år og tre generationer har visionen hos FjordTours været at skabe gode oplevelser for store og små. Derfor har alle skibe også ældre- og handicapvenlige adgangsforhold, så hele familien kan være med. Se de forskellige muligheder, for at se Himmerland fra vands, herunder.

Svanen på Mariager Fjord

I Himmerland kan du sejle med båden Svanen, bedre kendt som ”Hjuldamperen”, som tager dig med på sejltur igennem Mariager Fjord i sommerperioden. Der lægges til i Hobro, Bramslev og Mariager. Turen tager dig igennem det fantastiske landskab langs fjorden med bøgeskov og himmerlandske bakker. Her kan du altid afmønstre og opleve den skønne natur til fods. Med andre ord, så er der garanti for en smuk natur oplevelse. Billetter kan bestille online her.

FjordTours, Svanen, Mariager Fjord

Foto:Destination Himmerland

Livø-overfarten

Du kan også sejle med båden Bertha-K, som besejler Limfjorden igennem sommeren, og hvis primære opgave er Livø-overfarten. Livø er en lille naturperle i Limfjorden - et sandt grønt paradis. Dermed er der lagt op til en fantastisk familietur, når I tager Livø-overfarten. Lyder det som noget for jer, så kan billetter bestilles her.

Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe biler, motorcykler og knallerter til Livø. Desuden bør cykler heller ikke medbringes, men bare rolig - det er i høj grad muligt at se hele øen til fods. Af hensyn til dyrelivet på øen må besøgende ikke medbringe hunde.

Livø, Bertha-K, Færge

Foto:Destination Himmerland

Private arrangementer

Det er også muligt at leje skibene til private arrangementer. Du kan altså holde en enestående fødselsdag, konfirmation, bryllup eller anden form for fest på en af FjordTours’ både.

Har du spørgsmål om events, ordinære havneture eller et privat arrangement, så er du altid velkommen til at kontakte FjordTours på tlf.: 35113539 eller på mail: info@fjordtours.dk.

Kombiner oplevelser

I kombination med en eller flere ture med FjordTours kan der dannes en fantastisk ferie i Nordjylland med oplevelser tæt på naturen. Det er i høj grad også muligt at tage på oplevelser med børn her.

Kombinerede oplevelser med Svanen

Med Svanen på Mariager Fjord lægges der til ved Hobro, Bramslev Bakker og Mariager - alle steder fyldt med spændende oplevelser. I vikingernes by, Hobro, kan I bl.a. opleve Vikingemuseet Fyrkat eller tage på strøgtur i gågaden. Der er også mulighed for at fyldt maverne ved bl.a. Café K eller Restaurant Uafhængig i Hotel Amerika. Man kan også få stillet tørsten ved Bies Bryghus.

Med fyldte depoter kan man passende tage på en naturfyldt gåtur på Panorama Ruten, som også fører til et andet af Svanens stop. Nemlig Bramslev Bakker. Her kan man opleve det 300 ha. store fredede område med stejle skrænter og udsigt over fjorden. Man kan også få kølet af ved stranden. Desuden kan man tage på ophold ved herregården BramslevGaard, som også tilbyder en fantastisk restaurantoplevelse.

I Mariager er der også mange muligheder. Man kan bl.a. besøge Mariager Saltcenter, Vandparken, Mariager Museum, Rosenhaven eller tage en tur med Mariager-Handest Veteranjernbane. Der er også rigeligt med spisesteder, hvor af bl.a. Café Salt, Á Porta, Vaffelbageren, og Restaurant Hotel Postgaarden kan nævnes. Når mørket falder på, er der flere overnatningsmuligheder. Se mere her.

Mariager Fjord

Foto:Destination Himmerland

Kombinerede oplevelser med Livø-overfarten

Når du tager med Bertha-K på Livø-overfarten, er det oplagt at kombinere turen med flere spændende oplevelser på Livø. Her tilbyder Livø-Feriecenter bl.a. overnatningsmuligheder i form af teltplads og overnatningshuse i fredelige og idylliske omgivelser. Det kan desuden anbefales at besøge Livø Avlsgaard, som er centrum for Naturstyrelsens økologiske landbrug på øen.

Er man til fiskeri, så er der også rig mulighed for at fiske langs Livø’s kyst, hvor specielt den nordvestlige side af øen er spændende, med stenede strande og stejle klinter. Når sulten skal stilles tilbyder Livø’s Købmands Café en lækker frokostbuffet i sommerperioden. Her kan der også købes kioskvarer.

Livø set oppe fra

Foto:Destination Himmerland

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish