©  Foto:

Restaurant Bramslev Bakker

På Restaurant Bramslev Bakker kan du ikke blot nyde et lækkert måltid, du kan også nyde Danmarks nok smukkeste udsigt. Tæt på Hobro i det bakkede landskab ved Bramslev Bakker og Panorama-ruten, finder du restauranten med det gode danske køkken, lækre kager og dejlige kaffe.

Med en storslået udsigt til Danmarks smukkeste fjord, ligger Restaurant Bramslev Bakker med smukt placeret på toppen af den højeste bakke (over 50 m) i det smukke område i Bramslev Bakker.

Her kan du nyde et godt måltid mad eller en kop kaffe med dertilhørende hjemmebag, enten på terrassen eller inde i de nyrenoverede lokaler, hvor der selvfølgelig er panoramavinduer ud til den smukke natur. 

Mere end en restaurant

Restaurant Bramslev Bakker afholder årligt flere events. Her kan bl.a. nævnes koncerter, grill-aftener, tastingmenuer og i 2024 kan I glæde jer til det helt nye koncept "Sommersol i Bakkerne", der er en musikfestival i de smukkeste omgivelser - I kan godt glæde jer.

TIl festivalen kommer navne som: 

  • Mads Langer 
  • Klubien & Dans'orkestret
  • Tim Christensen
  • Svea S 
  • Pauline
  • Thor Farlov
  • Nanna Barslev 
  • Emmelie de Forest 
    • og flere skønne musikere, samt et væld af andre aktiviteter begge dage 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen 28. og 29. juni 2024. 

Omgivelserne er i top

Med restaurantens skønne beliggenhed er der rig mulighed for at opleve de fantastiske naturomgivelser helt tæt på. Lige uden for døren går Panorama-ruten, der er en 10 km lang vandrerute, der går helt til Hobro og retur - dog ikke af samme vej da ruten er en rundtur, så oplevelsen ud og hjem er aldrig den sammen.  

Læs mere om de mange muligheder på Restaurant Bramslev Bakker på bramslevbakker.dk

Selskaber - så skal der festes 

Udover a la carte restauranten er der tilmed mulighed for at afholde selskab i den store nyrenoverede festsal. Her kan der holdes alt fra fester og selskaber til barnedåb og bryllup. Restaurant Bramslev Bakker er det ideelle sted for udflugter til større selskaber, lige meget om det drejer sig om en fin middag eller deres eftermiddags kaffebord efter en vandretur.

Kontakt restaurant Bramslev Bakker: +45 73 70 66 08

Restaurant Bramslev Bakker har åbent i sommersæsonen og hele året rundt.

Viping og camping

Bag restauranten finder I Bramslev Bakker Camping, der er skabt med henblik på at give gæsterne en naturoplevelse og er optimal for jer, som søger ro og lækre faciliteter.

Campingpladsen har gode faciliteter og plads til både campingvogne, autocampere og alm. telt. Og nu "Viping - glampingferie som en viking".

I foråret 2023 blev en ny ferieform introduceret. "Viping", der er en sammentrækning af “viking” og “camping” er et helt nye feriekoncept på Bramslev Bakker.

Bag dette spændende koncept står IT-direktøren Mads Hedegaard og kunstneren Jim Lyngvild, vis vision er at tilbyde gæsterne en luksuriøs oplevelse i moderne vikingerammer midt i en enestående natur.

Læs mere om campingpladsen og Viping-konceptet her!

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish