©  Foto:

Vandski og kitesurfing ved Mariager Fjord

Mariager Fjord og Østkysten er oplagt til vandski og kitesurfing. 

Der er flere vandskiklubber i området og den skønne østkyst ved Kattegat og Øster Hurup byder også på gode forhold til fx kitesurfing - når vejret er til det.

 

Kitesurfing

Kitesurfing er en hurtig voksende sportsgren, som kombinerer traditionel surfing med en "drage" som giver fremdrift. Denne fremdrift gør at man med Kitesurfing nemt skyder en fart på 35-50 km/t.

Mariagerfjord-områdets østkyst ved Kattegat er, med lavt vand og store arealer, et godt udgangspunkt for Kitesurfing. At der er lavt vand og at der er relativt langt fra kysten ud til skibstrafikken, giver de optimale forhold til Kitesurfing når vinden er rigtig.

 

 

Vandski

På dele af Mariager Fjord og langs Østkysten ved Kattegat er der gode forhold for at stå på vandski.

 

Als Odde Vandskiklub

Als Odde vandskiklub ligger ved udmundingen af Mariager Fjord. Klubben ligger på nordsiden af fjorden, helt ned til fjorden. Alle er velkomne og man har her tilmed mulighed for at prøve ”bananen” eller et wakeboard, foruden vandski. Se mere info her – eller kontakt Als Odde Vandskiklub på tlf. 4050 9850

 

Bramslev Vandskiklub

Bramslev Vandskiklub ligger i naturskønne omgivelser i Bramslev Bakker i den indre del af Mariager Fjord. Ved Restaurant Bramslev Bakker kører I ned ad bakken mod vandet og drejer til venstre når I er neden for bakken, for at komme hen til Bramslev Vandskiklub.

 

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish