©  Foto:

Mariager Camping & Hytter

Leder du efter en idyllisk, hyggelig campingplads tæt på vand og by? Så er Mariager Camping en sikker vinder! Faktisk har campingpladsen i 2023 fået en flot 2. plads som "Årets danske bynære campingplads" til Danish Camping Award 2023.

Med sin unikke beliggenhed helt ned til Mariager Fjord er Mariager Camping & Hytter det naturlige valg for moderne børnefamilier og aktive ældre, som ønsker kvalitetsferie i rolige og trygge omgivelser.  
  
Campingpladsen er et godt udgangspunkt for udflugter, naturoplevelser, cykelturer og samvær på tværs af generationer. Her er idelle muligheder for fiskeri. 
  
Der er kun 2 min. gang til centrum i den idylliske gamle købstad - Mariager, eller til marinaen, som i sommerperioden summer af liv og aktiviteter.  
  
Mariager Camping & Hytter udlejer også hytter i flere kategorier. Prøv fx. den unikke oplevelse Fjordboblerne, som er en ny overnatningsform - et outdoor hotelværelse, der er skabt til alt slags vejr og placeret med en skøn panoramaudsigt over Mariager Fjord. I Fjordboblerne finder du opredt dobbeltseng, loungemøbler og biopejs.
  
I gå-afstand fra Mariager Camping & Hytter ligger Mariager-Handest Veteranjernbane, turbåden Svanen, Mariager Saltcenter, Mariager Museum og Mariager Klosterkirke og Kloster.

Campingpladsen ligger i et idyllisk område omkranset af smuk natur og skønne udendørs aktiviteter. Om du er til vandring, cykling, fiskeri eller en ægte vandhund, er der aktiviteter for alle. På campingpladsen kan der tilmed lejes cykler og kajakker - find priser og muligheder for udlejninger i linksene her:

 

Fjordbobler

Ta' på glamping ferie på Mariager Camping. Fjordboblerne er en forholdsvis ny overnatningsform på Mariager Camping. Der er i alt tre bobler, hvor du i hver enkelt bliver mødt af en skøn opredt dobbeltseng, loungemøbler og biopejs. Der er stort panoramavindue hvorfra du kan nyde udsigten ud over fjorden samt naturens omskiftelighed. 

Fjordboblerne er til 2 personer.

Der er minibar/køleskab, kaffe/te samt service til 2 personer. Håndklæder er inkluderet.

Læs mere om Fjordboblerne her!

 

Danmarks næstbedste campingplads

For andet år i træk har Mariager Camping været få skridt fra at hive sejren hjem fra Danish Camping Award. I 2022 fik de en 2. plads som "Årets danske campingplads - klassisk". Og i 2023 blev det igen til en 2. plads, dog i kategorien "Årets danske bynære campingsplads". 

Det skal dog siges at begge år, er 1. pladsen gået til en sjællandsk campingplads - så Jyllands bedste campingplads? Det kan Mariager Camping vidst godt bryste sig med. Bedst i vest. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish