©  Foto:

Fjordboblerne, Mariager Camping

Ta' på glamping ferie på Mariager Camping. I Fjordboblerne, er du tæt på fjord, skov og en masse kultur og historie i den gamle brostensbelagte bydel. 

Fjordbobler er en ny overnatningsform på Mariager Camping & Hytter. Boblerne er en form for outdoor hotelværelse, der er skabt til alt slags vejr og placeret med panoramaudsigt over Mariager Fjord. 

I Fjordboblerne bliver du mødt af en skøn opredt dobbeltseng, loungemøbler og biopejs. Der er stort panoramavindue hvorfra du kan nyde udsigten ud over fjorden samt naturens omskiftelighed. 

Fjordboblerne er til 2 personer.

Der er minibar/køleskab, kaffe/te samt service til 2 personer. Håndklæder er inkluderet.

Rygning er ikke tilladt. 

Tilkøb

  • Det er muligt at leje badekåde.
  • Morgenmad kan købes på pladsen.

Fjordboblerne er eksklusivt for 2 personer, det er derfor ikke muligt at tilkøbe ekstra personer, børn eller babyer i Fjordboblerne.

Det er ikke tilladt at medbringe hunde i Fjordboblerne. 

Mariager Camping & Hytter

Med sin unikke beliggenhed helt ned til Mariager Fjord er Mariager Camping & Hytter det naturlige valg for moderne børnefamilier og aktive ældre, som ønsker kvalitetsferie i rolige og trygge omgivelser.  

Campingpladsen er et godt udgangspunkt for udflugter, naturoplevelser, cykelturer og samvær på tværs af generationer. Her er ideelle muligheder for fiskeri. 
  
Der er kun 2 min. gang til centrum i den idylliske gamle købstad - Mariager, eller til marinaen, som i sommerperioden summer af liv og aktiviteter.  

Danmarks næstbedste campingplads

For andet år i træk har Mariager Camping været få skridt fra at hive sejren hjem fra Danish Camping Award. I 2022 fik de en 2. plads som "Årets danske campingplads - klassisk". Og i 2023 blev det igen til en 2. plads, dog i kategorien "Årets danske bynære campingplads". 

Det skal dog siges at begge år, er 1. pladsen gået til en sjællandsk campingplads - så Jyllands bedste campingplads? Det kan Mariager Camping vidst godt bryste sig med. Bedst i vest. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish