©  Foto:

Bryllup i Mariagerfjord

Mariagerfjord er velsignet med en lang række lokationer, som er perfekte til både vielser og bryllupsfester.

Forestil dig en vielse i Mariagers flotte gamle Klosterkirke, i den smukke natur ved Bramslev Bakker eller en vielse på stævnen af "Hjuldamperen" Svanen på Danmarks Smukkeste Fjord - mulighederne er uendelige...

Området omkring Mariager Fjord er netop kendt for de mange smukke naturområder og de unikke historiske bymiljøer. Denne unikke kombination gør området til et perfekt sted at afholde et romantisk bryllup - enten i naturen, i en af de smukke kirker i området eller i den historiske bryllupssal på Det Gl. Rådhus i Mariager.

Bryllupssalen på Det Gl. Rådhus i Mariager 

Efter længere tids renovering, stod den nye bryllupssal klar i 2019, til at smede forelskede hjerter sammen. Bryllupssalen ligger i det tidligere sognerådsformands- og borgmesterkontor på Det Gl. Rådhus i hjertet af "Roserens by" Mariager, klar 

Siden indvielsen i 2019 har flere vielser fundet sted i det fine lokale, og forespørgslen på bryllupper netop her, er fortsat stigende. Lokalet er indrettet i en gammel stil, således at det passer perfekt ind i bygningens historie, der går helt tilbage til år 1820. 

Ønsker I at blive viet i smukke og historiske rammer, er dette helt sikkert noget for jer! 

Vielser på Det Gl. Rådhus i Mariager, skal bookes via Mariagerfjord Kommunes hjemmeside. Find information her!

 

Borgerlig vielse

Der er mange smukke kirker i området, men ønsker man at blive viet andetsteds kan dette også lade sig gøre. I kan blive viet af borgmesteren eller af en person, som borgmesteren har givet bemyndigelse til at foretage vielsen. 

Hvis I ikke selv bor i Mariagerfjord Kommune skal I henvende jer til jeres hjemkommune og udfylde en Ægteskabserklæring. Hvis I opfylder betingelserne for at blive gift vil I få tilsendt en prøvelsesattest, som skal afleveres til den myndighed, som skal vie jer. 

 

Brudepar fra nær og fjern 

Mange turister forelsker sig ikke blot i hinanden, når de er på ferie, men mange forelsker sig også i de smukke områder, byer og steder, de besøger på deres ferie. 

Alle kan blive gift i Mariagerfjord, om man så kommer fra Tyskland, Belgien, Norge etc. 

Ønsker man som udenlandsk statsborger at blive gift i Danmark, kan man søge om lov til at blive gift i området. Læs mere om dette via linket her!

 

Bryllupsfesten

Uanset hvad du søger, finder du i Mariagerfjord det perfekte sted at holde bryllupsfesten - også tæt ved fjorden.

Hestevognskørsel eller en tur med veterantoget er også en mulighed, der giver jer en mindeværdig oplevelse på jeres store dag. 

Inden brylluppet

Mange forberedelser skal gøre, inden den store dag oprinder. Fx skal de helt rette vielsesringe findes, men dette er der også råd for i Mariager-området. Smykkedesigner Helga Winther er stedet at tage til, hvis man ønsker personlige håndlavede vielsesringe. Ringene kan bl.a. laves ud af gammelt sølv/guld så minder og materiale går igen. 

I hele Himmerland findes flere skønne spisesteder med mulighed for afholdelse af selskaber, ligesom overnatningssteder tilmed er i flertal. 

Klik ind her og se både spisesteder og overnatningsmuligheder for den store dag og nat. 

 

Læs mere om mulighederne for at blive gift i Mariagerfjord Kommune her!

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish