©  Foto:

Smykkedesigner Helga Winther

Smykkedesigner Helga Winther, står sammen sine kolleger, klar til at byde jer velkommen i smykkebutikken på Torvet i Mariager. 

Her kan I opleve en anderledes smykkebutik, hvor der er noget for enhver smag og i alle prisklasser. 

Her forhandles smykker i sølv, guld med eller uden ædelsten. Der føres flere kendte mærker, samt smukt brugt, der består af indkøbte brugte smykker, samt helt gamle vintage smykker, som shines op og sælges på ny. 

Håndlavede smykker 

Indehaver og personale i smykkebutikken har specialiseret sig i håndlavede smykker, som alle bliver fremstillet i høj kvalitet, på eget værksted, af en faglært guldsmed. Smykkerne fremstilles i samarbejde med kunden, så dennes smykkedrøm kan blive opfyldt. Smykkerne kan fremstilles i flere materialer som fx guld eller sølv med brillanter, sten eller perler. Især de personligt håndlavede smykker, der er lavet af kundernes eget gamle guld, er populært. På denne måde kan guldet fra fx ens forældres vielsesringe leve videre i et smykke, der passer til den enkelte kunde. 

Et håndlavet smykke er et minde for livet - dette kan man fx se ved den store interesse, der er for håndlavede vielsesringe. 

Vintage smykker 

I butikken, er der foruden flere kendte smykkemærker, også brugte smykker. Det kaldes "Smukt brugt", idet de smykker, der er opkøbt både er second hand og har været i (og på) andre hænder. I perioder er der i butikkens showroom tilmed et stor udbud af specielle vintage smykker. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish