©  Foto:

Bramslev Bakker Camping

Bramslev Bakker Camping ligger i den skønne natur i Bramslev Bakker, med en fantastisk udsigt over Mariager Fjord - både ud ad fjorden og ind over Hobro by, som ligger kun 5 minutters kørsel herfra. 

Bramslev Bakker Camping er skabt med henblik på at give gæsterne en naturoplevelse og er optimal for jer, som søger ro og lækre faciliteter.

Ved fjorden forneden for Bramslev Bakker, ligger en skøn strand med badebro og det hvide badevandsflag med blå stjerne, der indikerer vandets kvalitet. I bakkerne går får og i foråret søde små lam

Campingpladsen har gode faciliteter og pladser, der er mellem 100-200 m2 - og indrammet med buske, der sikrer en god afstand til naboen. Dvs. at der er god plads til selv store campingvogne med fortelt, samt bil o.lign. Ønsker I en anden ferieform end campingvogn, autocamper og alm. telt? Så er Bramslev Bakker stedet for jer! 

Viping - glampingferie som en viking 

I foråret 2023 blev en ny ferieform introduceret. "Viping", der er en sammentrækning af “viking” og “camping” er et helt nye feriekoncept på Bramslev Bakker.

Viping er designet til at tiltrække gæster fra nær og fjern til denne smukke egn i Danmark. Bag dette spændende koncept står IT-direktøren Mads Hedegaard og kunstneren Jim Lyngvild, vis vision er at tilbyde gæsterne en luksuriøs oplevelse i moderne vikingerammer midt i en enestående natur.

Viping-ferie tilbydes i flere former bl.a.:

 • Viping-supreme hvor du sover i et luksustelt på 28 m2 med frit udsyn til stjernehimlen og med en eksklusiv beliggenhed med udsigt over Mariager fjord. 
 • Viping-star er et enklere møbleret telt på 19 m2, dog stadig med frit udsyn til stjernehimlen.

Ovenstående telte er alle indrettet med komfortable senge, siddepladser og skrivebord – alle med små hint til vores fælles vikingearv.

 • Viping Pods View - med udsigt ud over Mariager Fjord. Disse særlige Viping Pods er 10 m2 og designet og indrettet af Jim Lyngvild. 

Bramslev Bakker Camping tilbyder også virksomheder at booke kursusophold, sommerfest med “Modern Viking Experience”.

Er du til fest på Restaurant Bramslev Bakker eller det nærtliggende Hotel BramslevGaard, tilbyde Bramslev Bakker Camping overnatning på deres sommerhotel - der kan opsættes op til 50 telte.

Mere end en campingplads

Bramslev Bakker afholder årligt flere events. Her kan bl.a. nævnes koncerter, grill-aftener, tastingmenuer og i 2024 kan I glæde jer til det helt nye koncept "Sommersol i Bakkerne", der er en musikfestival i de smukkeste omgivelser - I kan godt glæde jer.

TIl festivalen kommer navne som: 

 • Mads Langer 
 • Klubien & Dans'orkestret
 • Tim Christensen
 • Svea S 
 • Pauline
 • Thor Farlov
 • Nanna Barslev 
 • Emmelie de Forest 
  • og flere skønne musikere, samt et væld af andre aktiviteter begge dage 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen 28. og 29. juni 2024. 

Et område midt i en enestående natur

Med Panorama-ruten lige uden for teltdugen er I kun få skridt fra en helt fantastisk vandreoplevelse. Panorama-ruten er en 10 km lang rundttur- og faktisk er det Danmarks første certificerede Premium Vandrerute, certificeret af det prestigefyldte Deutsche Wanderinstitut. I 2023 er ruten blevet gencertificeret og denne gang med endnu flere point. 

Ruten starter lige der hvor I vil. Hvis I starter i Bramslev Bakker, kan I vælge at gå nede langs vandet mod Hobro og tage bakkerne hjemad, eller omvendt. Ruten går i et loop og oplevelserne er dermed ikke det samme på udvejen, som på hjemvejen. 

Følg de hvide pile for at gå hele ruten - der findes tilmed mindre rundture på distancer helt ned til 2,3 km.

Læs mere om Panorama-ruten her.

Oplevelserne står i kø

Er 10 km lige langt nok? Så kan I kombinere en vandretur på ca. 5-6 km ind til Hobro Havn og hoppe på turbåden Svanen, der lægger til ved broen neden for Bramslev Bakker hele sommeren igennem. 

I udkanten af Hobro finder I også en af de fem vikinge ringborge som Harald Blåtand fik etableret i år 980. Ved Vikingeborgen Fyrkat kan I opleve et stykke af Danmarks fascinerende vikingehistorie. Her er både et rekonstrueret langhus, museum og en vikingelandsby, hvor der sommeren igennem er levende værksteder og "ægte" vikinger. 

Læs mere om oplevelserne der venter i Hobro - Vikingernes hjemstavn her!

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish