seatrout
Lystfiskeri i Himmerland

Lystfiskeri i verdensklasse!

Foto:Destination Himmerland&Dicht am Fisch
Seatrout Mariagerfjord

Det er ikke uden grund, at Mariager Fjord kaldes Danmarks smukkeste fjord. Fra Hobro til udmundingen i Kattegat snor fjorden sig i et betagende og idyllisk landskab mellem diger, marker, skove, lyngbakker, enebærbuske, skrænter og små fiskerlejer. En ægte naturperle. Samtidig byder fjorden på lystfiskeri i international topklasse. En unik kombination, der altid har tiltrukket lystfiskere fra nær og fjern.

Hovedbyttet for lystfiskerne er den eftertragtede havørred, der i Mariager Fjord ofte kaldes for fjordørred. Det skyldes, at hovedparten af ørrederne bliver i fjorden i stedet for at vandre til havs. Fjorden er nemlig et overdådigt spisekammer, der gør fiskene både velnærede og smukke med deres gullige, brunlige og ofte lidt rødlige skær. Fjorden rummer selvfølgelig også en pæn bestand af regulære havørreder, der vandrer ind og ud gennem fjorden, og som bliver sølvblanke.
 

Her på siden kan du finde massevis af inspiration, tips, tricks, fiskepladser og nyttig viden. Du kan også besøge os på www.facebook.com/seatroutmariagerfjord – og husk at ”synes godt om”, så får du nemlig løbende små historier, billeder og tips/tricks fra fjorden.  

 

Overnatning med faciliteter til lystfiskere

Mariager Camping & Hytter
Mariager Camping & Hytter
Kanogården, overnatning
Kanogården, overnatning

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish