Grøn oplevelse
©  Foto:

Landal Rønbjerg

Hold jeres ferie i Himmerland lige ud til Limfjorden hos Landal Rønbjerg. Stedet ligger i smukke omgivelser og dejlig natur, der kendetegner Limfjordslandet

Med en beliggenhed lige ud til Limfjorden er Landal Rønbjerg det perfekte sted for en sjov og aktiv ferie for hele familien. Ferieparken er spækket med sjove uden- og indendørs aktiviteter for enhver smag.

Er du en vaskeægte vandhund, så vil det populære tropiske badeland helt sikkert være et hit. Her er både vandrutsjebaner og modstrømskanal til de vilde vandhunde, børnebassin til de mindste, lækre spabade til de rolige vandhunde og meget mere. Desuden er du i det tropiske badeland altid garanteret sydlandske temperaturer og stemning – uanset vejret.

På Landal Rønbjerg finder du også det store legeland, hvor børnene kan brænde masser af krudt af. Eller hvad med at få sved på panden i sportshallen, eller se hvem der kan vælte flest kegler på bowlingbanerne? Landal Rønbjerg har også en lækker wellness-afdeling, minigolf, fodboldgolf, 3D-lasergame og meget, meget mere. En ting er sikkert: Her kommer du ikke til at kede dig!

Se mere her.

Familievenlige ferieboliger
Hos Landal Rønbjerg finder du flere forskellige typer af feriehuse, som kan rumme helt op til 14 personer. Alle feriehusene er familievenlige og har internetadgang. Desuden har de alle egen terrasse og køkken, så der er mulighed for selv at lave mad i husene. Ønsker I ikke at lave maden selv, er I selvfølgelig velkomne på en af de familievenlige restauranter i ferieparken.

Mens I bor på Landal Rønbjerg så er der rig mulighed for at finde masser af aktiviteter i området - gå ture i naturen, besøge JUBI-LAND med masser af action og sjov og blive blæst igennem ved Limfjorden.

Dagsgæster er også velkomne
Bor du ikke på ferieparken, men har du alligevel lyst til at prøve de mange sjove aktiviteter, så kom bare forbi. Alle er velkomne og kan købe adgang til aktiviteterne og faciliteterne på Landal Rønbjerg.

Landal Greenparks Rønbjerg tilbyder et hav af oplevelser for hele familien:
• Tropisk Badeland
• Legeland
• Bowling
• Sportshal
• Minigolf
• Fodboldgolf
• 3D-lasergame
• Wakeboard
• Fitness
• Restaurant og pizzeria
• Og meget, meget mere!

Mad og drikke
”Nemt og lækker mad i parken. I restauranten kan du nyde en skøn frokost og aftensmad – du finder en lækker ala carté menu med fokus på regionale retter og råvarer og selvfølgelig lækre sprøde pizzaer. I weekend og ferie byder vi om aftenen på en skøn buffet, bliv fristet at det stor og varierende udvalg. Parkshoppen har friske rundstykker hver morgen. Bon Appétit!”

Bademuligheder
Er du en rigtig vandhund? Så kan du plaske rundt i det tropiske badeland hos Landal Rønbjerg! Rutsj ned af vandrutsjebanerne, dyk ned i det vilde bølgebassin eller slap af i de lækre spabade. De yngste har mulighed for timevis af sjov i soppebassinet. En hyggelig dag for både unge og gamle.

Sport og spil
Der er masser af muligheder for aktiviteter på Landal Rønbjerg. Udfordr familien til et spil squash i sportshallen eller en omgang bowling. Tag fitnessudstyret i fitnesscenteret i brug eller prøv den sjove 3D laserbane. En ferie fuld af sjov og spas.

Børn
På Landal Greenparks Rønbjerg, er der garanti for timevis af sjov. Imens du udforsker området kan børnene lege løs i legelandet. I det kreative værksted kan børnene kreere små kunstværker i form af tegninger og malerier, i højsæsonerne vil der være særlige aktiviteter til børnene. Bollo, som er Landals maskot, er altid et hit at lege og danse med for børnene. Bollo elsker også at læse historier højt for børnene, så man hellere sidde og lytte til Bollos bjørnehistorier, så bliver Bollo glad.   

Omgivelser
Gå en tur i de hyggelige byer i området med hver deres charme eller besøg en af de mange forskellige attraktioner i nærheden, så du kan få den ultimative ferie. Besøg for eksempel den natursmukke ø, Livø eller prøv sjove forlystelser i Fårup Sommerland.

Vandre- og cykelture
Den smukke natur i det nordlige Danmark inviterer dig til en vidunderlig vandre- eller cykeltur gennem bakkerne ved Limfjorden. Du kan let udforske de smukke omgivelser med hele familien. Her er det skønt at begive sig udenfor!

Udforsk golfklubben
Kalder alle golfentusiaster! Løgstør Golf Klub ligger blot 15 minutters kørsel fra Landal Rønbjerg og har hele 27 huller. Tag et spil golf på 18-huls banen, eller prøv 9-huls Pay & Play banen, som består af 2 par 4 huller, 7 par 3 huller, greens og bunkere.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish