©  Foto:

Hotel Postgaarden

Hotel Postgaarden er et gammel fredet bindingsværk, som oser af charme og hygge! Her bliver du straks ramt af nostalgi i de hyggelige omgivelser. Stedet er smukt, god dansk mad og servicen i top. 

Har man først sagt Mariager, må man også sige Hotel Postgaarden. Denne smukke bygning er opført i 1660 og er senest blevet renoveret i 2016/2017.

Hotel Postgaarden er et skønt sted for ophold i Mariager og Mariagerfjord. Her er der hygge og stemning - og du bliver betjent med smil og ordentlighed. Værelserne er nyistandsatte, men hyggen og atmosfæren fra det gamle hus er bevaret.

Hotel Postgaarden er både oplagt til en romantisk ”get away”, ferieophold ved Mariager Fjord, Golfophold, kortere og længere ophold og familieferie. Postgaarden byder på skønne rammer i et område, hvor masser af ferieoplevelser venter – både aktive ferieoplevelser, som vandring, golf, lystfiskeri, cykling, kano og kajak og meget andet. Men også kunst og kultur, historie og masser af spændende attraktioner venter jer.

Postgaarden er stedet for dig, der gerne vil bo godt og opleve meget!

Postgaarden har gennem tiden også haft besøg af prominente gæster. Både H.C. Andersen, der besøgte Mariager i 1865, og i nyere tid har H.M. Dronning Margrete og Prins Henrik besøgt Hotel Postgaarden samt selveste Sir Elton John.

Hotel Postgaarden i Mariager kan tilbyde 14 dobbelt værelser, alle holdt i gammel stil og røgfrie. Alle værelser er med eget bad og toilet, tv med nationale og internationale kanaler, gratis trådløs internet samt saftyboks.

Se meget mere om Hotel Postgården HER!

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish