©  Foto:

Den Gamle Smedje B&B

Overnat i hyggelige rammer hos Den Gamle Smedje B&B, i hjertet af den gamle købstad Mariager.

Søger I overnatning, hvor komfort, charme og ro er i fokus – og hvor skønne ferieoplevelser venter lige uden for døren? Så sæt kurs mod Den Gamle Smedje B&B i Mariager. 

Den Gamle Smedje er indrettet i et traditionelt Mariagerhus på den brostensbelagte Kirkegade – lige midt i den historiske del af Mariager. Her kan I vælge mellem fire lyse og velindrettede lejligheder, og hvis I er mange på ferie sammen, kan I booke to sammenhængende lejligheder og få et helt hus for jer selv. Parkering ved Den Gamle Smedje er naturligvis gratis, og I får jeres egen nøgle, så I kan komme og gå, helt som I vil.  

Værelserne indeholder alt, hvad et feriehjerte kan begære, og her kan I se frem til en rigtig god nats søvn – sengene består nemlig af boxmadrasser redt op med dundyner og -puder, og to hovedpuder er standard. Hver morgen kan I glæde jer til at nyde den traditionelle danske morgenmad, som er med i prisen, i de rummelige fælleskøkkener – eller, når vejret er til det, i den hyggelige lukkede gårdhave omgivet af roser. Foruden morgenmad, er håndklæder, viskestykker og sengetøj også med i prisen.

Lige uden for vinduerne venter masser af skønne oplevelser, for her overnatter I i gåafstand til både den historiske klosterkirke, Klosterhaven og Rosenhaven, Mariager Torv, den idylliske Mariager Havn – for ikke at tale om alle Mariagers øvrige attraktioner og butikker. Og har I børnene med på ferie, er et besøg i Mariager Saltcenter og en tur med Mariager-Handest Veteranjernbane, som starter blot 600 meter fra Den Gamle Smedje, et must! 

Den Gamle Smedje er også perfekt som base, hvis I vil opleve nogle af de andre skønne aktiviteter og naturområder, Himmerland har at byde på – herfra er der kort til det hele, uanset om I vil opleve den smukke natur og historie ved Ertebølle på Limfjordskysten, spise muslinger i Løgstør eller tage en svalende dukkert ved de børnevenlige strande ved Øster Hurup.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish