©  Foto:

Danhostel Hobro

Danhostel Hobro vandrerhjem er et moderne hus med vægten lagt på høj kvalitet, hyggelige og tidssvarende faciliteter. Udover ”almindelige” vandrerhjemsgæster er huset særdeles velegnet til såvel lejrskoler, idrætsgrupper og kurser af forskellig art.

Fem stjerner kan Danhostel Hobro vandrerhjem smykke sig med, hvilket placerer vandrerhjemmet i Danmarks absolutte topklasse.

Med en bred vifte af faciliteter og service til de omkring 8.000 besøgende, der hvert år tilbringer en nat – eller flere – som gæster hos os.

Danhostel Hobro vandrerhjem råder over 20 værelser – med 110 sengepladser. Om sommeren er det naturligvis turister, der fylder værelser og spisestuer.

På andre tider af året dækker vi op til store hold af idrætsudøvere, ligesom virksomheder og organisationer benytter vore lokaler til møder, konferencer og seminarer.

Der er adgang til idrætsfaciliteter, svømmehal og motionscenter i offentlig åbningstid. 

Danhostel Hobro: Vikingehistorie, Veteranjernbane og Saltcenter – overnat på det gule hostel ved Mariager Fjord.

I bunden af Mariager Fjord ligger byen Hobro mellem høje bakker og i et kuperet terræn. I denne lille købstad og stationsby mellem Aalborg og Randers ligger Danhostel Hobro. På dette dejlige sted kan du overnatte lige op til skoven i de fine gule bygninger med 19 moderne værelser med eget bad og toilet. Når du overnatter her, kan du også nyde den skønne have med terrasse, legeplads og boldbane. Og, skal du på sight-seeing i området, så kan du få gode råd og vejledning på vandrerhjemmet til at finde rundt i det jyske. Du kan også bare spørge, hvis du skal have hjælp til fiskesteder, cykel- eller vandrerture i naturområderne langs fjorden. Desuden er Danhostel Hobro centrum for nogle er Danmarks bedste og flotteste golfbaner.

Stort aktivitetsudvalg for store og små
Ferielandet Mariager Fjord er det perfekte sted at holde ferie med familien. Her er smuk natur, en hyggelig handelsby samt masser af vikingehistorie. Er det badevejr, så kig ud til den børnevenlige strand i Øster Hurup eller gå på opdagelse i et af områdets oplevelsescentre. Her er f.eks. både turbåden Svanen, Mariager Saltcenter, Øster Hurup Vandland, Lille Vildmosecentret og Mariager-Handest Veteranjernbane.

Vikingehistorie i Hobro
Byen Hobro har rødder helt tilbage til vikingebosættelsen Fyrkat i år 980 og har siden udviklet sig til en hyggelig handelsby med flere flotte historiske bygninger. Vikingebosættelsen Fyrkat fire kilometer fra Danhostel Hobro er i dag lavet om til et aktivitetscenter med uldarbejde, smedje, brødbagning og huse som i Harald Blåtands tid. Så vil du opleve smuk natur, en hyggelig handelsby eller udforske vikingetiden, så er Danhostel Hobro et godt udgangspunkt for et væld af aktiviteter.

Faciliteter på Danhostel Hobro: 

  • Nyt gæstekøkken
  • Hyggelig opholdsstue med TV
  • Beach-volley
  • Udendørs Fitness
  • Krolf
  • Fodboldbaner
  • Indendørs Fitness
  • Svømmehal i offentlig åbningstid
  • Badminton og andre boldspil

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish