©  Foto:

Hobro City Camping Gattenborg

Med kun ti minutters gang til Hobro centrum og med den skønne udsigt til Vesterfjord og Mariager Fjord, må man sige, at Hobro City Camping Gattenborg er velplaceret i Himmerland.

Fra campingpladsen er der kun 10 minutters gang - ca. 1 km – ad en skøn natursti, til du befinder dig i den hyggelige midtby med gågaden, butikkerne og alle de kulturelle tilbud.

Hobro City Camping Gattenborg ligger i gåafstand til Vikingemuseet Fyrkat, der er blevet optaget i UNESCO's Verdensarvsliste.

Campingpladsen ligger tæt på Nordjyske motorvej E45 – fra frakørsel nr. 35 er der kun 3,1 km til Hobro City Camping Gattenborg. Ved frakørslen drejes til venstre mod Hobro By.

Campingpladsen har åben hele året - og der er mulighed for at booke online.

En fredfylt plads - med hygge og aktiviteter

På campingpladsen er der alt det man kan ønske sig til en god campingferie. Her er legepladser, mooncar og swimmingpool - samt grillplads. 

Pladsen er desuden inddelt i gode terrasser og har mange siddepladser rundt på pladsen, så der kan hygges samtidig med den skønne udsigt nydes.

Campingpladsen består af hytter med badeværelse, teltpladser med strøm, campingvognpladser, samt autocamperpladser med ud udsigt over Vesterfjord og Hobro by.

Oplevelser lige i nærheden

I området er rig mulighed for outdoor aktiviteter. Her er der bl.a. mulighed for at vandre langs Mariager Fjord – fx på den berømte PANORAMA-rute eller hoppe på cyklen og cykle ad Hærvejen - eller Rute 32, der går Mariager Fjord rundt. 

Oplev også den smukke Mariager Fjord fra vandet med en skøn tur med Turbåden Svanen.

Så kort sagt: På Hobro City Camping Gattenborg er der rig mulighed for afslapning på pladsen og masser af oplevelser lige udenfor. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish