Øster Hurup
Øster Hurup

FERIE I HIMMERLAND

Ferie ved vandet i naturskønne Himmerland

Du har nu booket ferie i Himmerland, så du kan godt glæde dig!

I Himmerland venter der nemlig mange skønne oplevelser i  naturen og ved kysten. Her er faktisk rigtig dejligt, måske endda himmelsk. I Himmerland er der nærvær, ro, plads og ikke mindst idyl og atmosfære.

De lokale i Himmerland er meget imødekommende og gæstfri. Ja faktisk glæder vi os så meget til, at du kommer til Himmerland, at vi har lavet denne side - kun for din skyld, og for at du let kan finde inspiration til oplevelser i ferien. Så kan du sidde i lænestolen og planlægge feriens oplevelser.

Skulle det gå helt galt, og vil du gerne have mere viden og inspiration - måske høre vores personlige anbefalinger, så ring eller mail gerne til os. 

Vi vil faktisk gå ret langt for, at din ferie bliver himmelsk.

Tlf. 7027 13 77 - Mail: info@destinationhimmerland.dk

 

Læs magasinet om Himmerland

Her kan du i ro og mag læse om en masse spændende oplevelser, som venter i Himmerland. Er der noget du vil vide mere om, er der klikbare links i magasinet, som du kan trykke på, for at finde flere informationer. 

God læselyst

magasin 2023

 

Skab jeres ferieminder sammen

I Himmerland er der ro og plads, hvilket giver de bedste betingelser for en dejlig ferie, hvor minder kan skabes. Himmerland er faktisk er her ret dejligt, måske endda himmelsk. 

Her kan du finde sjov inspiration til din ferie. Se vores kalender, GoVisit-App'en, som gør det let at finde næste oplevelse og så er der oplevelser, som kan bookes allerede nu. 

Vi ønsker dig en himmelsk ferie i Himmerland!

GoLittle - fortællinger fra Himmerland for børn

Spændende fortællinger for børn - så er der ro på bagsædet

Hør de spændende fortællinger, som Morten Resen og GoLittle har lavet, så er der ro på bagsædet på vej på ferie i Himmerland.

Find fortællingerne her

Tapet afstandsstykker - Destination Himmerlands stregtegninger

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish