Transport i Himmerland

Transport i Himmerland

Foto: NT Nordjyllands Trafikselskab

I Himmerland er der flere forskellige former for kollektiv transport - og alle måder kan være din vej til en mere bæredygtig ferie. Skære kilometer af køre turen ved at skyde genvej med færgen eller oplev Himmerland med bussen.

I Himmerland findes der mange både lange og korte busruter, så du let og bekvemt kan komme rundt i hele destinationen uden at skulle starte din egen bil, og i stedet kan nyde turen og den flotte himmerlandske natur.

Du kan også skyde genvej med en af færgeruterne, og dermed spare kilometer i bilen. Du kan også drage ud på oplevelser med toget ligesom der er mulighed for at leje forskellige former for transport former. 

NTs Grøn Søndag
Foto: NT - Nordjyllands Trafikselskab

Rejs sammen med NT og kom rundt i hele Nordjylland

Hvis du ønsker en bæredygtig ferie, er det oplagt at benytte den kollektive trafik til at komme rundt. NT Nordjyllands Trafikselskab varetager den kollektive trafik i hele Nordjylland. Du kan benytte by-, regional- og ekspresbusser, de blå NJ-tog samt Flextrafik, når du rejser med NT. Der er flere forbindelser, der når ud til mange af de nordjyske attraktioner og seværdigheder. Der er også flere muligheder for at komme ud og opleve den nordjyske natur.

Kontakt NT

Har du brug for hjælp til din rejse i Nordjylland, eller har du spørgsmål til Rejsekort o.lign., er du velkommen
til at kontakte NT Salgs- og Servicecenter på tlf. +45 9811 1111.

Se åbningstider m.m. her.

Meget mere transport

I Himmerland kan du også leje cykler og både. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish