©  Foto:

Kollektiv trafik i Himmerland

Ta' bussen rundt i Himmerland - og få gode oplevelser i hele området. Nordjyllands Trafikselskab sørger for, at I kan komme rundt og opleve mere af Himmerland i jeres ferie.

I Himmerland er der busforbindelser på kryds og tværs, så det er muligt at komme rundt i hele området og få en på opleveren. 

Kør på tværs af Himmerland

Det enkelt og nemt at komme rundt i Himmerland og der er her forbindelse til de fleste byer. Hvad siger I til at opleve Rosernes by Mariager, og derfra kører videre til Hobro med bus nr. 234? Så kan I opleve både klostertiden og vikingetiden på en og samme dag.

Er I på ferie i Øster Hurup og vil I på shoppetur, kan I tage bus 458 til Hadsund. Her er et super fint udvalg af gode butikker og spisesteder, samt et butikscenter og en gågade. 

Fra Muslingebyen Løgstør kan I tage bus 543 til Rønbjerg, hvorfra I kan sejle til den naturskønne ø Livø

Vil I til Aars og dykke ned i Per Kirkebys historie og opleve hans skulpturer og værker, så er der bus fra både Hobro og Løgstør - denne rute hedder 57. 

En af de største handelsbyer i Vesthimmerland er uden tvivl Farsø - her er Rådhuscentret især, et besøg værd, hvis man skal ud at ose i ferien. I Farsø er der direkte forbindelse til både Aars og Aalborg (rute 951X) Samt Løgstør (og Aars) via rute 111. Derudover er det muligt at køre fra Farsø til Hvalpsund, hvor færgen sejler videre til Sundsøre på Salling. Denne rute hedder 100 og har tilmed direkte forbindelse til Aalborg. 

Find alle busruter på Nordjyllands Trafikselskab via linket her!

 

Kør til Himmerland i offentlig transport

Fra Aalborg, Aarhus, Randers og andre større byer udenfor Himmerland, er der direkte forbindelse til flere af de himmerlandske byer. 

Fra Aalborg er der direkte forbindelse til: 

  • Løgstør (Rute 50) 
  • Aars og Aalestrup (Rute 52) 
  • Hadsund (Rute 54) 
  • Hvalpsund (Rute 100) 

Fra Viborg er der direkte forbindelse til: 

  • Hobro (Rute 64) 
  • Gedsted, Farsø og Aars (Rute 64) 

Fra Randers er der direkte forbindelse til: 

  • Mariager (Rute 235) 
  • Hobro (Rute 230) 
  • Hadsund (Rute 237) 

 

I Hobro og Arden er det muligt at komme til med tog direkte fra både Aalborg og Aarhus.

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish