©  Foto:

Troldebakken Camping

Troldebakken Camping er en lille hyggelig campingplads med plads til hele familien, med 88 enheder til campingvogn, autocamper eller telt, og 7 hytter.

Troldebakken Camping er en autentisk, naturskøn og hyggelig campingplads, med 88 enheder og 7 hytter i forskellige størrelser, der alle er uden bad/ toilet. På Troldebakken Camping, er I midt i den skønneste natur, tæt på skov og strand.

Campingpladsen er på 42.000 m2, hvoraf halvdelen benyttes til camping og den anden halvdel er udlagt som en fantastisk smuk naturgrund, med egen skov og eng. Vi sætter pris på alt det dejlige naturen kan gøre for os, og derfor nyder vi også at have masser af skønne planter og blomster at kigge på, men vi vil også gerne give noget tilbage til naturen, så vi derfor bibeholder vi “vild med vilje” nede på vores store skønne naturområde bagerst på campingpladsen så fugle, sommerfugle, bier og skovens dyr også har plads.

 

Faciliteter og aktiviteter på campingpladsen

Pladsen er indrettet med strøm på alle pladser, toiletbygning med handicap/ familie rum, puslerum, køkkenfaciliteter, vaskemaskine og tørretumbler. Der er indendørs legerum, den udendørs legeplads er lavet så kun børnenes fantasi sætter dagsordenen for hvad der skal leges. Der kan spilles minigolf, udendørs bordtennis, petanque, stigegolf, samt fodbold på pannabane. Der er bålplads og udendørs grill til selvbetjening.

I cafeen er der en masse brætspil, puslespil og bøger man kan låne og hygge sig med, imens man nyder en kop kaffe, kold fadøl eller spiser en omgang pandekager med is.

Troldebakken Camping har både SUP boards og Sit on Top-kajakker man kan leje, hvis man er til aktiv sjov på vandet. Campingpladsen har en lille butik med frisk morgenbrød og diverse dagligvarer som øl, vand, slik og meget meget mere. Og når butikken er middagslukket, er der en automat i forgangen, hvor der kan købes slik og is med kontanter.

I den hyggelige café, er der mulighed for at købe mad og drikke man kan nyde i cafeen, orangeriet eller på terrassen. Man kan også vælge at tage maden med hjem eller til stranden.

I løbet af året afholder de forskellige arrangementer såsom musikarrangementer, garnhygge, ølsmagning, loppemarked, høstfest og julemarked. Alle arrangementer bliver reklameret på facebook, GoVisit og på selve opslagstavlen på campingpladsen.

Med kun 500 meter til Trend Skov, er der dejlige vandreruter og cykelruter i området omkring Troldebakken Camping. Nedenfor campingpladsen finder I Trend strand, der er meget børnevenlig, men også en populær strand for kite- og windsurfing.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish