©  Foto:

Kattegat Strand Camping

Kattegat Strand Camping er en femstjernet campingplads med fred og ro til hele familien og plads til at få en ferie I sent vil glemme. 

Længes du også efter en familieferie i Himmerland tæt på naturen, langt væk fra madpakker, myldretid og møder? Så led ikke videre!

Velkommen til Kattegat Strand Camping, et ferieparadis ved vandet, med et hav af oplevelser for børn og voksne.

Kun 2 km nord fra feriebyen Øster Hurup ligger Kattegat Strand Camping, en moderne oase tæt på strand og skov. Her er naturens skønhed i højsædet, og der er plads til at få kvalitetstid med din familie, væk fra hverdagens forstyrrelser.

Campingpladsen er omgivet af det blå hav og grønne skove, så uanset om ferien skal stå på eventyr eller afslapning, så finder I det hele lige her!

Kattegat Strand Camping er ejet af Birthe & Jørn, der købte stedet tilbage i 2000. De er selv habile campister og drømte i mange år om at eje deres egen campingplads i hjertet af naturen. I over 20 år har de kunne kalde Kattegat Strand Camping deres hjem, og når du træder ind i receptionen, kan du med det samme mærke deres varme og passion for stedet.

 

Overnatning hos Kattegat Strand Camping

Uanset om du er erfaren campist eller nybegynder, så vil du med det samme føle dig hjemme hos Kattegat Strand Camping. For dig, der elsker den autentiske campingoplevelse, tilbyder de teltpladser, hvor du kan slå dit telt op midt i den skønne natur. Drømmer du om at vågne op til lyden af havets bølger, så kan du booke en plads i første række ved stranden. Læs mere om pladserne her.

Er du ikke helt klar til at gå ’all in’ på campinglivet, men stadig ønsker at nyde stemningen og naturen, så tilbyder de også leje af autocampere. Du kan udforske naturen i nærområdet og samtidig have komforten. Se mere om deres autocampere her.

For dig der søger den perfekte kombination af campingstemning og komfort, byder Kattegat Strand Camping på en unik oplevelse. Deres familiehytter er skabt til kvalitetstid med din familie. Hytterne fordeler sig på 32 m2, med plads til 6 personer og tilbyder, alt hvad du har brug for under dit ophold. Efter en dag med eventyr kan du slappe af på hyttens terrasse og nyde aftensolen. Læs mere om hytterne her.

Er du fascineret af glamping konceptet, så tilbyder de overnatning i en af deres 15 tipier. Hver tipi er indrettet med 5 behagelige madrasser, bløde tæpper og interiør, der skaber en afslappet stemning. Læs mere om glamping her.

 

Aktiviteter for alle aldre

Hver uge i sommerferien er der aktiviteter for børn, såvel som voksne. Snobrød i bålhytten, fodboldskole og pool party er blot et lille uddrag af de mange forskellige aktiviteter der er hos Kattegat Strand Camping.

Efter eventyr i den omkringliggende natur vil det være oplagt at tage en forfriskende dukkert i den opvarmede swimmingpool. Efter svømmeturen kan du nyde solen på en af deres solsenge, mens du nyder en god bog.

Skal der bruges noget krudt, så er CampJump det perfekte valg. Det er et udendørs hoppeparadis med flere trampoliner og en stor hoppepude. Det er en unik kombination af natur og underholdning, der vil skabe grin og glade dage for hele familien.

 

Dyrepark

Gå på opdagelse i dyreparken hos Kattegat Strand Camping og kom helt tæt på dyrene. I dyreparken findes alpakaer, geder, nanduer og kænguruer.

 

Hvad er en campingferie uden et slag minigolf?

Hos Kattegat Strand Camping kan du finde familiens ubesejrede minigolfsmester. Banen er inspireret af Mariagerfjord Golfbane og med 12 udfordrende huller, så er der hurtigt gået et par timer med sjov og konkurrence.

 

På hest

Kattegat Strand Camping har en aftale med Sport Rideklubben Himmerland (et ridecenter 10 km fra campingpladsen), og som gæst på campingpladsen har du mulighed for at booke rideture og få undervisning ude på ridecentret, uanset alder og niveau. Der kan læses mere om turene og priser her.

 

Vær sammen i naturen

Tag familien med på vandretur i til den nærliggende Tofte Skov, og oplev skovens ro. Når sulten melder sig, så kan I slå lejr ved Tofte Sø, hvor der er mulighed for at nyde madpakken med en enestående udsigt.

Tofte Skov er en del af Lille Vildmose, der er Danmarks største vildmark. Vildmarken er hjem for et imponerende dyreliv, og her har I chancen for at se elge, vildsvin, kronhjorte, visenter og traner.

Ikke langt derfra ligger selve Lille Vildmosecentret, som er et besøg værd for alle børn og barnlige sjæle. Her kan I prøve ørne-simulatoren, hvor I sidder på ryggen af en ørn og flyver igennem Lille Vildmose. Udendørs kan I opleve vildsvinene blive fodret eller tage en tur med tørvetoget.

 

Fra Kattegat Strand Camping kan I også tage turen ind til Øster Hurup. Her kan I nyde den smukke havn, spise en is hos CIAO eller være med til at fange strandkrabber.

 

OBS: Det er chance for at du ikke vil hjem fra Kattegat Strand Camping igen, men frygt ikke. Du kan allerede nu booke ferien til næste sommer og begynde at tælle dagene til at du skal besøge Birthe og Jørn i deres naturskønne paradis.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish