©  Foto:

Trend Strand

Strand tæt ved sommerhusområder. Fra Vitskøl Kloster til syd for selve Trend by finder du Trend strand. De mange sommerhusbeboere ved Trend bruger denne strand, og den er især meget populær hos børnene, da de kan vade langt ud i vandet, før det bliver dybt.

Da stranden samtidig ligger meget åbent, giver det nogle gode vindforhold – hvorfor windsurfing og sejlads også er populært på Trend strand. Er man derimod mere til strandhygge inde på land, er der på Trend Strand fine forhold til at medbringe en madkurv og spise på de opstillede borde- og bænkesæt.

Hertil findes også en bålplads med mulighed for at lave lidt let grillmad, samt en kiosk og købmand, til de som hellere vil slappe lidt ekstra af og have lidt til den søde tand.

Skal du have børnene med en tur på stranden, er Trend Strand et naturligt valg. Stranden er en sandstrand, hvor der er rig mulighed for at bygge storslåede sandslotte med dybe voldgrave og høje prinsessetårne. Er man mere eventyrlysten, kan man også drage på krabbejagt, og være heldig at fange en krabbe eller to. Alt i alt er Trend Strand, en strand for folk i alle aldre – hvor der er plads til alle og nemt kan bruges mange timer på alt fra at bygge sandslotte og fange krabber til surfing og picnichygge i solen.

Faciliteter:
- Handicaptoilet
- Velbesøgt af kitesurfere
- Købmand
- Kiosk
- Borde
- Bænke
- Bålplads

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish