©  Foto:

Myrhøj Camping

Myrhøj Camping - et ægte børneparadis tæt på Limfjorden og midt i det naturskønne Vesthimmerland.

Myrhøj er idéelt for børnefamilier, da der er rig mulighed for leg, vandleg, besøge dyreriget og familiehygge. Her kan I nyde tiden sammen på pladsen, komme tæt på geder, kaniner, heste, får og høns eller tage på tur til stranden.

Vi tilbyder standpladser, teltpladser og en række forskellige hytter. Fjordhytterne er beliggende med udsigt over marker, skov og dyrerigt og med kig til fjorden. Hytterne i Hyttebyen ligger i et hyggeligt miljø tæt på legeplads og fællesområde med plads til grill og leg. Her finder I også hytter med pirattema til de sejeste piratbørn.

Campingpladsen har en fantastisk placering, hvor der er oplagte muligheder for at udforske naturen uanset om man er til afslapning eller aktiviteter. I kan følge stien til vandet eller tage på tur i Uhrehøje Plantage, hvor der er vandring, gå-, løbe-, og cykelture i uspoleret skov og eng. Trend Strand finder man også cirka 5 km fra pladsen. 

Pladsen er også idéel, hvis I skal holde træf for jeres klub eller familie. Når I skal ses til træf på Myrhøj camping, har vi både hytter, værelser og en særlig plads, hvor campingvogne og telte kan ligge samlet, samt et stort lokale, hvor I kan mødes. Vores servicebygninger byder på store køkkener og familiebade med god plads.

 

Hytter

På Myrhøj Camping er der ialt 19 hytter fordelt i 2 områder.

En hyttelandsby på 8 hytter ligger med udsigt over natur og Limfjorden. Hyggelige 2 personers hytter og større 4-5 personers med hems. Alle hytter har terrasse og møbler på terrassen, så der er mulighed for udendørs liv og en dejlig aften med udsigt til solnedgangen. 

Se mere om hytterne her - Myrhøj Hytter - der er forskellige størrelser på hytterne og med forskellige faciliteter. 

De resterende hytter - 11 stk. - ligger tæt på legeområderne. En del af hytterne har et tema fx. pirathytterne - Myrhøj Pirates. Velegnet for familier med børn. Der er 2 forskellige udstyrsniveauer, afhængig om der ønskes bad og toilet i hytten, eller i hellere vil benytte fællesfaciliteterne. Alle hytter har et lille køkken og service, så der er mulighed for at lave mad i hytten. Et dejligt sted at nyde en ferie med plads til masser af lege, hygge og ikke mindst sikre omgivelser for børne´ne. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish