©  Foto:

Trekantruten - Veteranjernbanen, Svanen og bus

Tag med tur på Trekantruten og oplev den fantastiske og enestående natur ved Mariager Fjord, til vands, på skinner og i bus. Start fx ud med en en dejlig sejlads med Svanen, efterfulgt af en hyggelig togtur med Veterantoget, og en bustur så man kan komme fra Handest til Hobro, eller omvendt.

Tag en tur gennem det skønne landskab i Mariagerfjord-området og oplev noget helt unikt i jeres ferie. 

Trekantruten er en mulighed for at kombinere en tur med Mariager Fjords Turbåden Svanen på Danmarks smukkeste fjord, med en togtur med Mariager-Handest Veteranjernbane og så en lokal bus, der kører jer retur til udgangspunktet. 

På togturen rejser I ca. 75 år tilbage i tiden - efter påstigning vil togkonduktøren fløjte til afgang og så kan I ellers bare læne Jer tilbage og nyde stemningen og den smukke og unikke natur, som I passerer undervejs. Og med en hastighed på ca. 30 km/t har I tid til at få det hele med på den 17 km lange veteranjernbane, der er Danmarks længste. 

Turen udgår fra både Mariager og Hobro Havn - hvordan I vil kombinere turen mht. fartplan og start-sted, bestemmer I selv. 

Se fartplan og book billetter her.

Da der er en begrænset kapacitet på ruten, anbefales det at booke online, eller bestille plads så snart som muligt på Tlf. +45 98 52 46 77.

Ta' gratis på Mariager Museum 

Trekantrute-billetten giver gratis adgang til Mariager Museum resten af sæson 2023 - så husk at gemme billetten.

Ekstra tur 1. juli

I anledningen af Nordisk Skudetræf, der finder sted i dagene 29. juni-2. juli 2023 vil det helt ekstraordinært også være muligt at tage med på en tur lørdag 1. juli. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish