©  Foto:

Sol og Strand - Øster Hurup

Øster Hurup er en populær ferie- og badeby med god strand og livlig aktivitet. Feriebyen Øster Hurup ligger ud til Kattegat, ved en af Østjyllands bedste badestrande, og ikke langt fra Mariager Fjord. Her er skøn natur og masser af aktivitetsmuligheder for store og små. 

Sol og Strand Øster Hurup er klar til at give jer dejlige ferieoplevelser ved Himmerlands Østkyst. Det lokale feriehusbureau er lokalt placeret i Øster Hurup på Kystvejen 10 - og herfra står personalet klar til at hjælpe og guide jer, når I lejer sommerhus hos dem, samt hvis I selv ønsker at udleje jeres sommerhus gennem Sol og Strand. 

Øster Hurup - feriebyen ved Østkysten

Øster Hurup er indbegrebet af feriestemning og sjove aktiviteter. Her venter hvide sandstrande, maritim stemning på havnen, skønne spisesteder og naturområder, der blot venter på at blive udforsket. 

Badestrandene langs kattegatkysten i Himmerland, er ideelt for børnefamilier, idet det er meget børnevenligt med lavt vand langt ud.  Vandet er også oplagt til kajak, Stand Up Paddling, lystsejlads og meget mere. 

Sol og Strand ved Himmerlands Østkyst 

Find dit kommende sommerhus ved Østkysten via linket her. Her finder du sommerhuse i og omkring Øster Hurup, Helberskov, Als Odde m.fl. 

Bliv udlejer 

Med lokalkontor og medarbejdere, der har et indgående lokalkendskab, kan du trygt leje dit sommerhus ud via Sol og Strand - Øster Hurup. 

  • Hvis du går med tanker om at udleje dit sommerhus, skal du ikke tøve med at tage fat i Sol og Strand - de kommer gerne forbi til en snak om dine mulighede for udlejning. Der bliver tilmed lavet en udlejningsvurdering, så kan få et overblik over, hvad du får ud af at udleje dit sommerhus.
  • Hvis aftalen omkring udlejning kommer i hus, vil der komme en fotograf ud og tage professionelle fotos af dit sommerhus, som Sol og Strand sørger for at markedsføre i både ind- og udland.
  • Herefter kan du trygt læne dig tilbage. Sol og Strand tager sig af alt det praktiske i forbindelse med udlejningen.
  • Du får tilmed et ejer-login til deres hjemmeside, hvor du kan følge med i udlejningen

Læs mere og udlejning af sommerhus her!

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish