©  Foto:

Indkøb og shopping i Øster Hurup

Indkøb i Øster Hurup og omegn

Hvad enten det er morgenbrødet, en liter mælk eller lidt vin og snacks til de sene sommeraftener, så er der altid mulighed for at handle ind i både Øster Hurup og i Als (ca. 7 km syd for Øster Hurup).

I Dagli' Brugsen og Meny finder I alt fra kødvarer, grøntsager, snacks, sodavand m.m. Der er stort set alt hvad I skal bruge på jeres ferie. 

Uanset om I befinder Jer i fx Helberskov eller Øster Hurup, så er bageren lige i nærheden. I Als finder i Als Bageren og i Øster Hurup kan I gå på jagt efter rundstykker i Øster Hurup Bageri. 

 

Så skal der shoppes!  

Har du glemt badetøjet? Skal du have en souvenir eller to med hjem? Eller trænger du til at forny din garderobe? 

I de lokale forretninger i Øster Hurup er der rig mulighed for en shoppetur. Her finder du det meste – lige fra tøj og sko til brugskunst og unikke kunstværker. 

Skal garderoben friskes op, kan du kigge forbi en af de mange tøjbutikker, der ligger langs Kystvejen og ad sidevejene. Her er der fyldt med modetøj, sportstøj og så selvfølgelig badetøjet, der i den grad skal bruges, når man er i Øster Hurup. 

Er I til brugskunst, smykker m.m. kan I gå på opdagelse i kunsthåndværkerbutikken Hvirvelkærgård eller kigge forbi Ravhuset og se de smukke ravsmykker. Er I interesseret i gamle fund og antikviteter? Så er det Antik og Ting I skal besøge eller måske et af de kræmmermarkeder der er hver tirsdag i sommerferien.

Der er masser af muligheder for at shoppe i Øster Hurup og henover sommeren er der flere pop-up butikker, der sælger både tøj, legetøj og brugskunst.

I vinterhalvåret kan du dog opleve, at nogle butikker kun holder åbent i weekenderne.  

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish