©  Foto:

Løgstør Parkhotel

Løgstør Parkhotel ligger smukt placeret ved Limfjorden og midt i den skønne himmerlandske natur. Her er både skov, strand og hede i nærheden - og Løgstør by, der byder på masser af aktiviteter og maritim stemning. 

Hotellet har 77 velindrettede og rummelige værelser og suiter fra 25 og op til 75 m2, flere af dem med udsigt til fjorden og Løgstør by eller med udgang til egen terrasse. Restauranten laver mad, der har rødder i det franske og nordiske køkken. Her er fokus er på kvalitet og de bedste af sæsonens råvarer - gerne fra lokalområdet og serveret med et twist.

Hotellet har en hyggelige Foxy Pub er for det voksne publikum.

 

Løgstør Parkhotel er oplagt til fest og selskab - fx barnedåb, konfirmation, bryllup - kort sagt selskaber til enhver anledning. Løgstør Parkhotel danner også gerne rammerne for din næste konference.

 

Golfophold på Løgstør Parkhotel

Vil du spille golf på ferien, så er Løgstør Parkhotel en oplagt mulighed. Her får du både golfbaner, wellness og gode smagsoplevelser. 

Løgstør Parkhotel tilbyder golf ”a la carte”. Vælg derfor frit antal overnatninger og greenfees. Med et golfophold på Parkhotel får I adgang til 4 golfbaner til ca. halv pris, en menu eller buffet hver aften og naturligvis overnatning inklusive morgenbuffet.

 

Møder/ kurser og konferencer

Løgstør Parkhotel er oprindeligt opført som kursus- og konferencecenter med 4-stjernede konferencefaciliteter - og mange års erfaring.

16 møde, gruppe- og konferencerum, udstyret med alt AV-udstyr – lydanlæg, mikrofoner, PC-projektor, internetadgang, flipover/whiteboard, printløsninger mv. Her er lokaler i mange størrelser, fra de helt små med plads til 8 deltagere og op til 200 pladser i de store plenumlokaler.

En række opholdsrum med sofagrupper fordelt over hotellet er med til at gøre mødet eller konferencen behagelig. Stor gårdhave, der ligger i læ, er også et rart sted til en pause undervejs.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish