©  Foto:

Livø Feriecenter

Nyd roen på Livø Feriecenter, der tilbyder forskellige former for overnatning og forplejning.

Livø er en lillebitte, men på andre måder meget rummelig Ø i hjertet af Limfjorden, med en grundstemning som i en gammel dansk film af Morten Korch, hvor man hvert andet øjeblik næsten forventer at kunne opleve en “stor-trallende” Poul Reichhardt synge er “er du dus med himlens fugle”.

Her er alle danske naturformer bortset fra klit og klipper fordelt på ca 320 hektar, og i løbet af en time kan du få en oplevelse af dem alle, og ikke mindst opleve det rige dyreliv med store flokke af dådyr, frøer og i det hele taget en biodiversitet der gør selv nationalparker nysgerrige.

På Øen driver Naturstyrelsen deres eget bud på fremtidens naturnære landbrug, der på forskellig vis demonstrerer, hvordan man med en blanding af gammeldags landbrugshåndværk og moderne viden og redskaber dyrker højkvalitets landbrugsvarer og samtidig fremelsker stor biodiversitet. 

På øen finder du også de smukke bevaringsværdige bygninger fra de gamle Kellerske anstalter med købmanden i midten af “byen”, de hyggelige gamle beboelseshuse med egne haver og tilsammen 265 sengepladser. På Livø er der mulighed for både at overnatte med tag og telt over hovedet. Livø Feriecenter har overnatning på tre niveauer:

  • Teltplads – hvor I sover i eget telt og kan benytte toiletfaciliteterne og campingkøkkenet, der ligger i forbindelse med pladsen.
  • Vandrehjemsværelser – hvor I har eget værelse og kan benytte fælles toilet og bad på gangen
  • Hotelværelser – hvor I har eget toilet og bad i forbindelse med værelset.

Livø Feriecenter tilbyder lækker forplejning, såfremt du ikke selv ønsker at stå for maden.

Livø Feriecenter er et populært sted at lave udflugt, kurser og fest for virksomheder, storfamilier og højskoler, og gennem tiden har Livø været en meget populær feriekoloni destination for skoler, gymnasier og spejdergrupper, hvoraf mange er kommet gennem mange årtier. 

www.livo.dk kan du booke et ophold med mad fra Oldfruens køkken og opleve øens natur, landbrug og ikke mindst den skønne “Morten Korch” stemning.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish