©  Foto:

Bies Restaurant i Hobro

I centrum af Hobro ligger Bie's Bryghus med den hyggelige Bie's Restaurant. Her kan du slå dig ned og nyde et godt glas øl, spise en udsøgt middag, eller blot nyde en lækker snack.

På Bie's Restaurant kan du mærke historiens vingesus. Selve Bie's Gaard udenfor, er indbegrebet af den gamle bryggerstemning, hvor man sagtens kan fornemme hvordan bryggerne gik rundt i deres gamle arbejdstøj og knoklede. 

Indenfor er den gamle bryggerstil bevaret, ligesom du fra restauranten kan kigge ind til mikro-bryggeriet, der den dag i dag, stadig brygger specialøl. 

Bie's Restaurant kan du nyde et lækkert måltid lavet fra bunden med danske råvarer. Maden kan med fordel nydes med et glas øl fra Bie's Bryghus, hvor det nyeste skud på stammen er specialøllen "Race Beer", meget belejligt opkaldt efter Hobros stolte bysøn racerkører og Le Mans-vinder Tom Kristensen. 

Om sommeren er der jævnligt live musik i gården og året rundt, er der særlige arrangementer, hvor især fredagsøl er en succesfuld genganger. 

Smørrebrød og schnitzler

Bie's Restaurant byder på flere lækre retter. Til frokost er det primært de overdådige og smagfulde smørrebrød, der kan nydes. Der er flere slags og noget for enhver smag. 

På aftenkortet er der Bie's Burger, bøfsandwich og flere forskellige udgaver af schnitzler. Her kan du få den klassiske wienerschnitzel, en version 1841, en med bearnaise og flere. 

Se hele menukortet og kommende events her!

Bies Bryghus ligger i den gamle historiske bygning Bies Gård. Bies Gård huser også Kunstetagerne.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish