©  Foto:

Als Camping

Skal campingferien nydes i ro med afslapning i naturskønne omgivelser helt ud til Himmerlands Østkyst, så er Als Camping det perfekte sted.

Campingpladsen ligger frit i naturen i Als, ca. 6 km syd for Øster Hurup. Pladsen ligger med udsigt over vandet og en lille skov grænser ned til Kattegat. Der er mulighed for at bade i det rene vand, som er utroligt børnevenligt. Man skal langt ud, før det bliver dybt. Der er en naturlig ro på pladsen og dine naboer er græssende køer. 

Campingpladsen er drevet af Als borgerforening på frivillig basis og det skaber en helt speciel ånd på pladsen. Stemningen er familiær og du kan altid få en snak og tips til lokalområdet. I Als By findes der en kro, bager, slagter og større dagligvareforretning.

Oplevelser i området

I Øster Hurup findes en af Danmark bedste og mest børnevenlige badestrande. Hvis du er morgenfrisk kan nyde solopgangen over Kattegat. Er du til sjov på vandet er kysten oplagt til kajak, Stand Up Paddling, lystsejlads og meget mere. Øster Hurup summer af liv om sommeren med kræmmermarkeder hver tirsdag i højsæsonen og på udvalgte fredage er der koncert.

Øster Hurup Havn er hjemsted for omtrent 180 sejlbåde og joller af forskellige størrelser samt en håndfuld af de smukke blåmalede kuttere. På havnen finder du en helt særlig stemning om sommeren og faciliteter i form af cafe, legeplads, kiosk, fiskehandler m.v. har havnen et helt særligt liv, der nærmest har en magisk tiltrækningskraft.

I Lille Vildmose er der rig mulighed for at udforske terrænet til fods, på cykel eller i bus og bil. Midt i Lille Vildmose ligger Lille Vildmosecentret, som er et levende formidlingscenter, der giver indblik i mosens natur- og kulturværdier. Lille Vildmosecentret er det naturlige udgangspunkt for et besøg i mosen og tilbyder oplevelser for hele familien. 

Tag en tur omkring Mariager Fjord og oplev den hyggelige havn og den gamle by Mariager. Her er masse af hygge, shopping, spisesteder og endnu flere gode oplevelser. 

I Hadsund er der både en gågade og et butikscenter, så der er rig mulighed for at handle. Melder sulten sig, så skal du ikke langt for at få lækkert mad. Der er flere gode spisesteder i Hadsund, både i gågade, butikscentret samt flere steder rundt i byen. Besøg også Dyrehaven som ligger som en lille, grøn oase midt i Hadsund. Her kan du se hjorte og kæle med gederne og du kan nyde sin medbragte madkurv.

Inderst i Mariager Fjord ligger Hobro, en af Nordjyllands ældste købstæder. Hobro er kommunens største by, og en by med masser af liv, handel og kultur. Mest kendt er Hobro for den enestående Vikingeborg Fyrkat, der for tusind år siden blev opført få kilometer vest for det nuværende Hobro. Her ligger også Vikingecenter Fyrkat, der er en rekonstrueret Vikingeby med masser af aktiviteter - primært i skolernes ferieperioder.

Nyd en sejltur med Svanen ”hjuldamperen” på Mariagerfjord. Det er en idyllisk tur gennem et fantastisk landskab fyldt med natur- og kulturhistorie oplevelser og der er afgang fra bl.a. Hobro.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish