©  Foto:

Als Havbakker Camping

Skal du helt ned gear og nyde roen tæt ved naturen og Kattegat, så tag familien med og besøg Als Havbakker Camping.

I det smukke og uspolerede naturområde i udkanten af Als ligger Als Havbakker Camping. Her er der rig mulighed for afslapning og gåture tæt ved skov og strand.

På Als Havbakker Camping er der plads til hele familien og til børnene er der legeplads og mulighed for at fiske. Campingpladsen er drevet af Als Borgerforening på frivillig basis, så her møder du lokale frivillige ildsjæle hele sommeren igennem. I Als By findes der en kro, bager, slagter og større dagligvareforretning.

Kun 6 km nord for Als ligger badebyen Øster Hurup. Her findes en af Danmark bedste børnevenlige badestrande med kilometervis af dejlig sandstrand. Den lægger i høj grad op til boldspil og sjove strandkantsaktiviteter. 

Den hyggelige havn i Øster Hurup er altid et besøg værd – enten for at nyde den skønne maritime stemning – eller måske en frokost. Øster Hurup tilbyder i samarbejde med Lille Vildmose guidede ture. Her kan bl.a. nævnes Fra Fjord til Fjord, Guidet vandretur i Tofte Mose m.fl. 

En udflugt til landsbyerne Odde og Helberskov er bestemt et besøg værd. Her vil du se eksempler på bevaringsværdige landsbymiljøer og kønne bindingsværks – gårde og -huse fra 1700 og 1800-tallet. Er du mere til fiskeri, så tjek Fiskepladsen ved Als Odde. 

Mariager Fjord byder på et væld af muligheder. Oplev bl.a. PANORAMA-ruten i Bramslev Bakker, som er Danmarks første certificerede vandrerute. Her kan man undervejs nyde det smukke landskab og udsigten over fjorden på en af rutens bænke. Du kan også hoppe på cyklen på den populære Rute 32 - en 60 km lang cykelrute rundt om smukke Mariager Fjord.

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish