Mariager Handest Veteranjernbane

Samarbejde med foreninger og frivillige

Foto: Destination Himmerland

Hos Destination Himmerland har vi et mål om at styrke samarbejdet med foreninger i Himmerland. Det gør vi for at skabe værdi for den samlede destination, turismen og foreningslivet i Himmerland. 

I tråd med destinationens strategi, omhandlende den lokale forankring, arbejder Destination Himmerland på at etablere og styrke samarbejdet med foreninger. En ny rejse, hvor værdifulde og meningsfyldte samarbejder skal opstå - det er et spændende projekt, som vi har store forventninger til. 

Formålet er at sikre kommunikation og vidensdeling fra foreninger og ildsjæle, der har relationer til turismen. Samtidig ønsker vi at inkludere deres viden om foreningsarbejdet ind i destinationens daglige virke og understøtte foreningerne i deres vigtige tiltag, der giver værdi for turismen. Vi kan bl.a. understøtte deres tiltag med markedsføringsindsatser og bistå med sparring og vidensdeling. Vi ønsker, at samarbejdet kan bidrage til flere oplevelser og bedre kommunikation heraf, så destinationen fremstår mere samlet for gæsterne i området.

Som forening vil det være muligt at komme med på råd og klarlægge, hvad samarbejdet kan indeholde. Vi ønsker et gensidigt samarbejde, der har værdi for begge parter. Derfor vil Destination Himmerland den kommende tid have dialog med foreninger, så skitsen for de kommende samarbejder kan klarlægges og være klar til 2022. Herefter vil vi indkalde til foreningsmøder forskellige steder i Himmerland, så flest mulige får mulighed for at deltage.

 

Har du som forening eller frivillig lyst til at tage en uforpligtende snak om, hvad vi sammen kan bringe i spil til en styrket turisme, så kontakt Mette

Mette Ebbesen
Forenings-innovator og grafisk ansvarlig

Områdeansvarlig for Østkysten & Marketingkoordinator

mette@destinationhimmerland.dk

Hot Sommer i Farsø

Foto:Destination Himmerland

Aftensang på havnen i Øster Hurup

Foto:Destination Himmerland

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish