Pige på badebro, Øster Hurup

Private Policy

Foto: Mette Johnsen

Privat politik og databeskyttelse pr. 02.10.2019

 

Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Destination Himmerland indsamler og behandler oplysninger om dig og hvilke rettigheder du har i den forbindelse.

 

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, når du takker ja til at modtage vores nyhedsmail eller ved online køb af tjenesteydelser.

Destination Himmerland er dataansvarlig for dine personfølsomme data.

 

Når du besøger vores hjemmesider - destinationhimmerland.dk, destinationhimmerland.de og destinationhimmerland.eu - indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. Vi gør dette for at optimere brugeroplevelsen af vores hjemmeside samt hjemmesidens funktion. Derudover for at foretage målrettet markedsføring og for at give dig relevante tilbud, herunder retargeting via Facebook og Google.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver - dvs. dit navn og email. Alt digitalt, personfølsomt data opbevares via Google Drive. Du kan læse om Google Drive's GDPR tiltag her.

De oplysninger du giver os kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiderne, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Læs her om, hvordan vores nyhedsbrevsudbyder, Active Campaign, overholder GDPR.

Ved anvendelse af fotografier og stemningsbilleder mv. fra begivenheder og planlagte reklamefotos iagttages personbeskyttelse tillige.

 

Dine rettigheder
Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder:

  • Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer. 

 

  • Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@destinationhimmerland.dk I den forbindelse kan du blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

 

  • Du har ret til at få inkorrekte personoplysninger om dig selv rettet af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. 

 

  • I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. 

 

  • Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

 

  • Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

 

  • Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

 

  • Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser

 

  • Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os:

 

Destination Himmerland
Løgstørvej 14, Aars
info@destinationhimmerland.dk

 

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke for modtagelse af nyhedsbreve via link nederst i nyhedsmails.

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish