Natur i Himmerland
Sjov på vandet, SUP

Hold dig opdateret her

Seneste nyt

Her kan du finde de seneste pressemeddelelser fra Destination Himmerland. Dermed kan du holde dig opdateret på hvad, der rør sig og se det, vi udsender til lokalpressen.

Her er kontaktoplysningerne til vores kommunikationsansvarlig: 

Line Gejl Paulsen
Presseansvarlig

PR- og kommunikationsansvarlig og områdesvarlig for Sydvest Himmerland og Rebild-området

line@destinationhimmerland.dk

Vil du vide endnu mere om, hvad der sker i Himmerland, så tilmeld dig Destination Himmerlands nyhedsmail til erhverv og partnere her nedenfor.

Pressemeddelelser

Her kan du læse de seneste nyhedsmails fra Destination Himmerland. Mailsne er udsendt til turismeerhvervet i Himmerland.

Info Spot Limfjordsmuseet
Destination Himmerland

Destination Himmerland ruller 65 nye Info Spots ud i hele destinationen | 03-07-2024

I denne uge har Destination Himmerland lanceret 65 nye Info Spots rundt om i hele destinationen som led i et omfattende gæsteserviceprojekt. Den store opbakning og interesse fra erhvervslivet har gjort det muligt at etablere disse små turistinformationer, som nu vil være tilgængelige overalt i området.

Henrik Sloth, udvalgsformand Teknik og Miljø og Johanne Bugge Destinationsdirektør
Destination Himmerland

Mariager har nu Danmarks første certificerede by-vandrerute | 20-06-2024

Som den første vandrerute uden for Tysklands grænser, er Mariager Ruten på 12 kilometer blevet certificeret som en Premium Stadtwanderweg. Det er et kvalitetsstempel, der uden tvivl vil lokke flere turister til Himmerland. 

Rebildfesten - Teltfrokosten
Rebildfesten

Samarbejder, der styrker lokalområdet | 04-06-2024

Et centralt fundament i Rebildfesten er det bånd af samarbejder, der strækker sig gennem årtier. Et vigtigt samarbejde er det langvarige forhold mellem Rebild National Park Society Inc. og Rold StorKro. Gennem mere end 25 år har Rold StorKro været en uundværlig partner, der har leveret den legendariske teltfrokost til festdeltagerne. 

Anni Grønborg Jensen - bestyrelsesmedlem
Destination Himmerland

Initiativrig campingpladsejer indtræder i bestyrelsen hos Destination Himmerland

Destination Himmerland er glad for at meddele, at Anni Grønborg Jensen, medejer af Mariager Camping, nu er en del af bestyrelsen. Anni og hendes mand, Kenneth, har ejet campingpladsen i 18 år og hendes viden om Himmerland og dets potentialer tilfører et vigtigt sæt kompetencer til bestyrelsen i udviklingen af destinationen. 

Det Europæisk Folkemøde i Mariager
Europahus Mariagerfjord

Europahus Mariagerfjord, Danmarks største valgfest i Mariager | 13-05-2024

I dagene 30. maj-1. juni er der dømt fest og glade dage i den gamle historiske købstad Mariager. Europafolkemødet løber af stablen og der kommer til at summe af liv, gode snakke og vigtige debatter, samt en bred palette af musikalske indslag i Rosernes By Mariager.  

Gæsteservice Workshop i Himmerland
Destination Himmerland

Destination Himmerland sætter ny, høj standard for gæsteservicen i Himmerland | 11-04-2024

Destination Himmerland er i gang med at udvikle et innovativt gæsteservicekoncept, der  skal styrke Himmerlands position på markedet. Konceptet er designet til at modernisere og forbedre gæsteservicen i destinationen.

Aggersborg - forhistorisk påskeæg
Anne Mette Welling

Forhistoriske påskeæg: Oplev Stenaldercenter Ertebølle og vikingeborgen Aggersborg | 13-03-24

Påsken byder på spændende oplevelser både på Stenaldercenter Ertebølle og vikingeborgen Aggersborg, hvor besøgende både inviteres til at dykke ned i fortidens gåder og opdage skjulte skatte. Fra særudstillinger til gratis gådejagt, er der noget for enhver smag, når man besøger Himmerland i påskeferien.

Relancering af Aggersborg StoryHunt rute
Destination Himmerland

Relancering af StoryHunt rute: historien vækkes til live på Aggersborg | 29-02-2024

“Tag med på en rejse tilbage til vikingetiden og oplev historien om Aggersborg – Danmarks første og største ringborg.” Sådan lyder introen til den digitale lydfortælling, der er skabt i et samarbejde mellem Vesthimmerlands Museum og Destination Himmerland. 

Casper Lemvig - bestyrelsesmedlem Destination Himmerland
Destination Himmerland

Erfaren centerchef indtræder i bestyrelsen hos Destination Himmerland | 27-02-24

Destination Himmerland er glade for at meddele, at Casper Lemvig, den erfarne centerchef hos Landal Rønbjerg, nu er en del af deres bestyrelse. Med over 26 års erfaring inden for ferieparken, samt en dyb forståelse for området og dets potentiale, bringer Casper vigtige kompetencer med sig.

Green Talk og Nytårskur 2024
Destination Himmerland

Vinderne af Himmerlans Priserne 2023 | 23-01-2024

Mandag 22. januar blev årets vindere af Himmerlandspriserne hyldet på Hotel Postgaarden i Mariager. Destination Himmerland afholdt deres Green Talk & Nytårskur 2024, hvor de to vindere blev offentliggjort. Formålet med prisuddelingen er at anerkende og hylde enestående bidrag til turismen i Himmerland.

Turismeudviklingsplan for Jyllands østkyst er skudt i gang
Destination Himmerland

Teamet er på plads: Turismeudviklingsplan for Jyllands østkyst er skudt i gang | 18-01-2024

De fire turismeorganisationer, som samarbejder om en fælles udviklingsplan for Jyllands østkyst, har nu valgt et team af rådgivere, der skal styre projektet sikkert i mål.
Det er destinationsselskaberne NORD, Himmerland og VisitAarhus, der sammen med Dansk Kyst- og Naturturisme samt Realdania står bag projektet, som skal munde ud i en fælles plan for et markant og samlet løft af turismen.

Nytårskur og Himmerlandspriser
Destination Himmerland

Det nye år skydes i gang med priser og hyldest i Himmerland | 11-01-2024

Mandag 22. januar holder Destination Himmerland deres årlige Green Talk & Nytårskur for erhverv og gode samarbejdspartnere. Denne dag vil blive fyldt med inspiration, spændende oplæg og et kig ind i det kommende år i turismeverdenen i det himmerlandske.

Uddeling af Himmerlandspriserne 2022
Destination Himmerland

Stem på de nominerede til Himmerlandspriserne 2023; Årets Ildsjæl og Årets Turismeindsats | 14-12-2023

Destination Himmerland er nu klar til at præsentere årets nominerede til Himmerlandspriserne 2023. Priserne, der blev introduceret sidste år, anerkender og fejrer enestående bidrag til turismen i Himmerland. Blandt de nominerede er en alsidig skare af virksomheder, enkeltpersoner og frivillige, der alle har gjort en markant indsats for at styrke turismen og fællesskabet i området.

Jan Andersen bestyrelsesmedlem
Jan Andersen

Jan Andersen fra Det Gode Liv Øster Hurup indtræder i bestyrelsen hos Destination Himmerland | 01-12-2023

Destination Himmerland optager nyt bestyrelsesmedlem med stort engagement i lokalområdet. Jan Andersen, som er repræsentant for Det Gode Liv Øster Hurup, vil styrke bestyrelsen med hans forståelse for lokal forankring og udvikling.  

Uddeling af Himmerlandspriserne 2022
Destination Himmerland

Destination Himmerland hylder turismens helte | 01-11-23

Når fællesskab og dedikation mødes, sker der noget magisk i Himmerland. Hos Destination Himmerland er det med stor glæde, at vi igen hædrer de lokale ildsjæle og deres enestående bidrag til vores destination.

GreenTalk oktober 2023
Destination Himmerland

Stigende turistkrav for grønne løsninger har betydning for erhvervet i Himmerland | 12-10-23

Mange turister efterspørger i stigende grad bæredygtige og grønne rejseoplevelser, men er det himmerlandske erhverv parat til at imødekomme denne efterspørgsel? En væsentlig udfordring ligger i at kommunikere deres bæredygtige initiativer og forpligtelser.

Fyrkat ringborg
Rene Skou, AddMotion.dk

Verdensarv i Himmerland kan få stor betydning for turismen | 18-09-2023

Med udnævnelsen forventes flere besøgende til ringborgene, da verdensarvslisten ses som et kvalitetsstempel for steder, der er værd at rejse langt for at opleve. Derfor formodes det, at certificeringen ikke kun vil gavne ringborgerne og museerne, men også lokalområderne.

Mariager Saltcenter
VisitMariagerfjord

Sensommertur med mindeværdige oplevelser i bagagen | 24-07-2023

Oplev sensommerens blide farver i det smukke landskab, og smag på de helt særlige oplevelser på en uforglemmelig tur omkring Mariager Fjord.

Forårets succes med pakkeløsningen ”Salt Turen” gentager vi i denne sensommer. Tre datoer ligger allerede klar i hhv. september og oktober.

Sommeraktiviteter ved Limfjordsmuseet
Limfjordsmuseet

Sommerprogrammet er pakket og klar i Himmerland | 05-07-2023

- Og nu er det endnu lettere for dig at få et overblik over oplevelser

Sommerferien er skudt i gang, og der er masser af fede oplevelser og sjove events i det himmerlandske. Med den nye og opdateret GoVisit app 2.0 er det nu endnu lettere for dig at skabe et overblik over oplevelser og samtidig opdage nye aktiviteter og events. 

StoryHunt Løgstør
Destination Himmerland

Løgstør får digitalt supplement til guidede ture | 06-06-2023

Limfjordsmuseet, Muslingebyen Løgstør og Destination Himmerland lancerer den digitale guide ”Havneruten Løgstør” 23. juni kl. 11.00.

derudad Sommer Magasin 2023
Destination Himmerland

Nyt samarbejde sætter fokus på oplevelser i Himmerland | 30-05-2023

I slutningen af 2022 blev et nyt samarbejde indledt, da Destination Himmerland og foreningen derudad gik sammen om sommermagasinet derudad, der skal inspirere til oplevelser i hele Himmerland. Magasinet er nu på vej ud til alle dele af Danmark og herunder ikke mindst Himmerland.

Salt Turen - veteranjernbanen ved Mariager Fjord
John Lykholt

Salt Turen - det kørte på skinner | 24-05-23

I starten af det indeværende år gik gode forenede kræfter i Himmerland sammen, for at skabe nye skønne oplevelser for turisterne.

Salt Turen - På skinner, til vands og i sydehytten, blev første skud i (salt)bøssen og netop denne tur havde sin jomfrurejse lørdag 20. maj - og det med stor succes.

Johanne Bugge, Destinationsdirektør
Destination Himmerland

Samlet strategi skal styrke Jyllands østkyst | 23-05-2023

Et stort samarbejde mellem de tre destinationsselskaber VisitAarhus, Destination Himmerland og Destination NORD samt Dansk Kyst- og Naturturisme er sat i gang.

Gæsteservice
Destination Himmerland

Nyt projekt skal fremtidssikre en relevant og bæredygtig gæsteservice | 15-05-2023

Destination Himmerland og Visit Lolland-Falster skal over de næste tre år udvikle destinationernes gæsteservice og turismeprodukter.

Annette Strøm Jacobsen
Destination Himmerland

Skovrider Annette Strøm Jacobsen indtræder i Destination Himmerlands bestyrelse | 12-05-2023

Som følge af, at Vesthimmerlands udpegning til Destination Himmerlands bestyrelse, Bendt Egede Andersen, stopper som Skovrider for Naturstyrelsen i Himmerland, skal der udpeges et nyt bestyrelsesmedlem.

Skinnebussen
Destination Himmerland

Salt Turen - På skinner, til vands og i sydehytten - En på opleveren! | 22-02-2023

Gode forenede kræfter er gået sammen, og nye pakketilbud med skønne oplevelser til turisterne i Himmerland, er klar.

Hvad siger du til, at rejse ud fra den flotte gamle stationsbygning i Handest ombord på den unikke 70 år gamle skinnebus “Den Røde Rubin” og videre ud i det smukke landskab, med kurs mod Mariager? I Mariager bevæger du dig ind i en verden af salt på Mariager Saltcenter, hvor ikke blot saltede oplevelser og en personlig rundvisning venter, men ligeledes et lækkert måltid på Café Salt.

Turismeprojekt hjælper virksomheder med at gå forrest i den grønne omstilling
Destinaton Himmerland

Turismeprojekt hjælper virksomheder med at gå forrest i den grønne omstilling | 15-02-2023

Projektet "Next Step Himmerland" har til formål at øge turismeerhvervets viden om grøn omstilling og bæredygtighed og bidrage til at denne viden omdannes til konkrete handlinger og aktiviteter.

Vinderne af Himmerlands Prisen: Årets Turisme Indsats 2022
Destination Himmerland

Vinderne af Himmerlands Priserne 2022 er kåret | 20-01-2023

19 januar afholdte Destination Himmerland Green Talk & Nytårskur i ALFA Musikhus i Aars, hvor vinderne af Himmerlands Priserne 2022 skulle offentliggøres. Formålet med prisuddelingen var at hylde dem, som gør noget helt særligt for turismeindsatsen i Himmerland.

Johanne Bugge, Destinationsdirektør
Destination Himmerland

Ildsjæle og fællesskab bliver hyldet i Himmerland | 06-12-2022

Hos Destination Himmerland synes man, at det er tid til at hylde dem, som gør noget helt særligt for turismen i Himmerland. Dem, der yder en ekstraordinær indsats og som er med til at løfte turismen i Himmerland - de har nemlig en rigtig stor betydning for den fælles indsats

StoryHunt Aars
Destination Himmerland

Flere digitale guidede ture er på vej i Himmerland med lanceringen af Kunstruten i Aars | 15-06-2022

Turister efterspørger guidede ture, men udvalget af guidede ture, som udbydes er primært i højsæsonen. Men sådan skal det ikke være i Himmerland. Derfor udvider Destination Himmerland nu den digitale guide “StoryHunt Himmerland” med en rute i Aars,

Jane Andersen, formand
HimmerLand

Begejstret hotelchef tiltræder som bestyrelsesformand hos Destination Himmerland

Med en ny direktør, Johanne Bugge, i spidsen for Destination Himmerland, er det med begejstring at Jane Andersen, Hotelchef i HimmerLand Resort overtager formandsposten i destinationen.

Johanne Bugge, Turistdirektør Destination Himmerland
Johanne Bugge

Ny turistdirektør til Destination Himmerland

Det bliver 43-årige Johanne Bugge, der skal stå i spidsen for Destination Himmerland Ansættelsesudvalget var slet ikke i tvivl, da turismesamarbejdet skulle finde en ny direktør. De pegede nemlig på Johanne Bugge, som i godt og vel femten år har hjulpet kommuner og virksomheder med at vinde kampen om turisternes gunst. Det er således både en ganske erfaren og yderst iderig kvinde, som efter sommerferien sætter sig for bordenden for det ambitiøse himmerlandske turismesamarbejde.

Story Hunt Himmerland
Destination Himmerland

Digitale guidede ture er nu klar til turisterne i Himmerland.

Som et led i digitaliseringen af hele Destination Himmerland tilbydes turisterne nu en digital besøgsguide. En løsning hvor turister kan få levende fortællinger om Himmerlands byer, events, historie og seværdigheder på deres egen telefon året og døgnet rundt.

Rute 32, cykelrute, Mariager Fjord
Mette Johnson

Destination Himmerlands nye bestyrelse | 14-01-22

Destination Himmerland afholdte tirsdag den 11. januar bestyrelsesmøde, hvor den nye bestyrelse blev konstitueret. Der blev budt velkommen til to nye medlemmer; Jane Andersen, Hotelchef på HimmerLand og Bendt Egede Andersen, skovrider ved Naturstyrelsen Himmerland. 

Jimmi Stæhr-Petersen
Destination Himmerland

Ny turistdirektør til Destination Himmerland

Destination Himmerland skal have ny turistdirektør, da Jimmi Stæhr-Petersen fratræder sin stilling som Turistdirektør efter fem år i den himmerlandske turisme.
Efter to år i Destination Himmerland, hvor der er blevet skabt et stærkt fundament ...

PM - Livø efter lukketid
Livø Feriecenter

“Livø efter lukketid” byder velkommen til anderledes oplevelser

01-11-2021  |  Livø, perlen i Limfjorden, har haft mange besøgende i løbet af sommeren, men de færreste kender til den ro, der sænker sig over øen uden for højsæsonen, og når den store færge ikke længere sejler turister til øen.

Nyhedsmail - kick off 6. oktober 2021
Destination Himmerland

Destination Himmerland inviterer til Turisme Kick-Off 2.0

30-09-2021  |  Destination Himmerland inviterer til en dag der skal være med til inspirere og ikke mindst klæde turismeerhvervet på til 2022. På dagsordenen er turismen efter COVID-19, kulturarv, bæredygtighed og selvfølgelig den himmerlandske turisme og retningen herfor.

Green Talk
Destination Himmerland

En samlet destination, der bakker op om bæredygtighed

13-09-2021 |   Destination Himmerland har netop afviklet den første “Green Talk”-konference den 9. september i regi af omstillingsprojekt ‘Next Step Himmerland’ med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling.

Solnedgang over Limfjorden i Himmerland
Mogens Lynge

Ny forenings-innovator

08-09-2021  |   Pressemeddelelsen vedrørende Destination Himmerlands nye Forenings-innovator og styrkede indsats samt arbejde med destinationens frivillige og foreninger. 

PM - Storytelling
Destination Himmerland

Når storytelling er en succes i markedsføringen

10-08-2021  |  Siden sidste sommer har Destination Himmerland i samarbejde med GoLittle afprøvet ny form for markedsføring – nemlig podcasts, som er i tråd med Destination Himmerlands strategi om at markedsføre destinationen på en utraditionel måde med skæve vinkler. 

Hollie Himmerland
Destination Himmerland

Hollie Himmerland, en rullende gæsteservice

09-06-2021  |  Hollie Himmerland, skal de næste tre kommende år køre rundt i destinationen og være en slags rullende gæsteservice, der skal inspirere gæsterne til flere skønne ferieoplevelser i Himmerland.

Natur i Himmerland
Mogens Lynge

'Green Tourism Organization' certificering

19-04-2021  |  Destination Himmerland certificeres som 'Green Tourism Organization', som hylder destinationer og turismeorganisationer, der gør en særlig indsats i forhold til bæredygtighed og ansvarlig turisme.

Ferie i Himmerland - Her oplever du det store i det små

17-03-2021  |  Magasinet er en online og interaktiv publikation, hvor læseren skal blive inspireret til at læse mere om Himmerland og søge mere information på både destinationens hjemmeside og på annoncørernes hjemmesider.

Morten Resen
GoLittle

Himmerland på skoleskemaet

21-01-2021  |   Himmerland er kommet på skoleskemaet - næsten i hvert fald. I samarbejde med GoLittle har Destination Himmerland udarbejdet en række fortællinger om Himmerland. Fortællingerne spænder fra historien om, hvordan Gundestrupkarret har givet inspiration til Asterix-historierne, over kongernes gravhøj til vikingerne i Himmerland.

Stor opbakning til DH
Destination Himmerland

Stor opbakning til Destination Himmerland i 2020 og kommende år

28-12-2020  |  Der er stor opbakning til og interesse for Destination Himmerlands insatser, tiltag og projekter – og især opbakning til at indgå af partnerskaber blandt destinationens turismeaktører.

Vandring og outdoor - Bramslev Bakker
Mette Johnsen

Sommeren i Himmerland gik over al forventning

02-12-2020  |  På trods af COVID-19 og dens alvorlige konsekvenser for turismebranchen, endte sommeren 2020 med at blive en positiv overraskelse i et ellers mørkt år for den danske turisme - nemlig over 100.000 flere turister i sommeren 2020.

Next Step Himmerland
@anitalarche

Next Step Himmerland

19-11-2020  |  Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har tildelt midler til projektet ’Next Step Himmerland – et grønt omstillingsprojekt’ - et projekt i samarbejde med Miljømærkning Danmark.

MEET Himmerland
MEET Himmerland

Aktører indgår i samarbejde på tværs af Himmerland omkring møde- og konferenceturisme

16-11-2020  |  MEET Himmerland er et samarbejdsprojekt, med fokus på at udvikle møde- og konferenceturismen på tværs af Himmerland. 

Livø
Destination Himmerland

En original lokal gastronomisk oplevelse

07-08-2020  |  Luk øjne og forestil dig, du sidder ude midt i strandengen og nyder en 5-retters menu kreeret af lokale råvarer og udtænkt ned til mindste detalje. Livø Avlsgaard gentager succesen igen i år med langbordsmiddag, hvor Emilie og team ...

Fortællinger fra Himmerland til børn
Lise Høyer

Sommeren står for døre

03-07-2020  |  Som noget helt nyt i år lancerer Destination Himmerland fortællinger målrettet børn og
barnlige sjæle. Det har været et stort ønske at synliggøre den spændende kulturarv til børn,
og ikke mindst at gøre den mere levende og nærværende.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish