Info Spot Limfjordsmuseet

Information til Info Spot i Himmerland

Foto: Destination Himmerland

Mange tak for at du vil være Info Spot og være en del af fællesskabet om at give de mange gæster i Himmerland en rigtig god oplevelse og inspiration til deres besøg. 

Nyttig info til Info Spots i Himmerland

Du kan på denne side finde nyttig information til dig, der er en del af det nye gæsteservice koncept i Himmerland, hvor vi i fællesskab gør vores bedste for at yde den bedste service til vores gæster. 

 

Huskelisten / hjælpearket

Vi har lavet et dokument, som I og jeres frontpersonale let kan printe og bruge som inspiration og huskeliste i jeres samtaler med gæsterne. Se og download listen her.

På første side finder I en spørgeguide til, hvad I kan tale med gæsterne om for at sikre de gode gæsteoplevelser, som Bergman Smit underviste i på vores værtskabskursus den 21. maj. På side to er der en FAQ med typiske spørgsmål fra turisterne i vores område og en række tips.

Gæsteoplevelsen - Hvad forventer gæsten

Gæsteservice - hvad skal du gøre for at yde den bedste serviceoplevelse

Udvikling af gæsteoplevelsen - sådan sikre vi gæsten kommer igen

Løber du tør for materiale...

Så skal du blot kontakte os hos Destination Himmerland, så finder vi en løsning og sørger for du får fyldt op. Derfor skal du sende os en mail på info@destinationhimmerland.dk - og vi vender tilbage med en løsning. 

info Spot - Cafe Bondestuen
Foto: Destination Himmerland
Info Spot Landal Rønbjerg
Foto: Destination Himmerland

Når I hjælper og vejleder jeres gæster, er det altid rart at vide, hvor man selv kan søge inspiration eller hvor man kan henvise gæsten til, for selv at dykke ned og finde fleres skønne oplevelser til deres ferie i Himmerland. 

Derfor for I her nogle nyttige links til inspiration:

> Det Sker kalenderen, som altid er fyldt med gode oplevelser og begivenheder.

> GoVisit App'en - den er rar at have på telefonen, så kan man både finde begivenheder, attraktioner, spisesteder og meget mere - lige i nærheden af, hvor du er. 

> Udinaturen.dk er en rigtig god platform til dem der gerne vil have endnu flere naturoplevelser. Her kan man finde på både cykel- og vandreruter, legepladser, toiletter og andre naturfaciliteter

> Vi har udviklet en række lokale 'web apps', som er små guider, der helt lokalt giver inspiration til oplevelser lige i dit område. Her kan du hente et ark, der med fordel kan printes, så dine gæster altid kan scanne den lokale QR-kode og få den lokale guide til helt lokale oplevelser. 

 

Info Spot i Aars by
Foto: Destination Himmerland
Info Spot - Hadsund Butikscenter
Foto: Destination Himmerland
Kort med lokale QR koder - lige til print

Foto:Destination Himmerland

Download kortet med QR-koder i PDF her - lige til at printe og scanne til dine gæster.

Støttet af

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish