Partnerskabsdag okt.2023

Partnerskabsdag 2024

Foto: Destination Himmerland

Partnerskabsdag 2024 blev afholdt 26. oktober 2023 på Hadsund Færgekro. En spændende dag med mange indsigter og oplæg. 

Vi havde længe set frem til den 26. oktober, som er Destination Himmerlands helt særlige dag - nemlig partnerskabsdagen.

På denne dag hvert år ser vi tilbage på året, der er gået, men fokus er selvfølgelig på alle destinationens indsatser i det kommende år.

Hvis du ønsker at læse Partnerskabsprogrammet 2024, kan du finde det her, og længere nede på siden kan du finde de enkelte præsentationer fra dagen.

Derudover havde vi også nogle oplæg fra flere af vores samarbejdspartnere, herunder foreningen Derudad, kompetenceudvikling ved Louise Vestergaard fra HEG – Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser og Jan Vestergaard fra LOF Himmerland.

Mette Rodenhuis-Carlsen, Market Director VisitDenmark, var også med os via en linje fra Holland. Her gav hun os indblik i de hollandske turisters adfærd og hvad erhvervet kan gøre for at imødekomme deres behov.

Afslutningsvis havde vi nogle inspirerende oplæg fra to af vores partnere. Det første fra Hvalpsund Familie Camping, hvor Sofie og Brian passioneret delte deres drøm om at blive campingejere og hvordan det er gået - især med deres fremragende fokus på bæredygtighed og grøn omstilling.

Ligeledes fortalte Peter Høgh, der ejer driftselskabet FjordTours, om samarbejde og produktudvikling. Fokus var på Salt Turen, et samarbejde, der opstod tidligt i 2023 og involverer turbåden Svanen, Mariager Saltcenter og Mariager-Handest Veteranjernbane. En fantastisk fortælling om produktudvikling i et samarbejde, der giver mening og ikke mindst gavner både gæster og omsætning.

Det var en virkelig dejlig dag, hvor 50 fremmødte fik indblik i destinationens arbejde, alle de tanker og indsatser, vi har for 2024.

Johanne Bugge, destinationsdirektør, fortalte også om destinationens projekter og strategiske indsatser. Hvis du ønsker at læse mere om projekterne, kan du gøre det her: Projekter

Partnerskabsdag okt2023 2

Foto:Destination Himmerland

Partnerskabsdag okt2023 3

Foto:Destination Himmerland

Hvis du vil se det fulde program, så ligger det nederst på siden.

Partnerskabsdagen blev afholdt på Hadsund Færgekro - tak for god forplejning og god service. 

Partnerskabsdag - vi ser ind i 2024

Foto:Destination Himmerland

Partnerskabsdag - vi ser ind i 2024

Foto:Destination Himmerland

Programmet for dagen 

Kl. 14.00 | Kaffe/kage og netværk

Kl. 14.30 | Velkomst ved Johanne
Et lille tilbageblik på alle de fantastiske ting, der er sket i 2023 samt et lille indblik i vores udviklingsprojekter 2024.

Kl. 14.45 | Ny visuelidentitet i brandingen af Himmerland
Vi er i gang med at ændre på vores visuelle identitet og vil meget gerne tage jer med ind i processen - og måske vi er klar med et lille smugkig på nyt logo mm.

Kl. 14.55 | Præsentation af partnerskabsprogram
Her kigger vi ind i det Partnerskabsprogram, vi har gjort klar til jer

Kl. 15.10 | Markedsføringscases fra 2023
Vi hiver nogle cases fra 2023 frem, så I får mulighed for at se nogle af de indsatser vi har lavet i samarbejde med jer partnere

Kl. 15.20 | Sammen spreder vi budskabet om jeres aktiviteter ved Henrik Bugge, derudad
I 2023 har Destination Himmerland og derudad samarbejdet om sommerudgaven og vi gentager succesen i 2024. 

Kl. 15.30 | Oplæg om det hollandske marked ved Mette Rodenhuis-Carlsen, Market Director VisitDenmark
Mette giver os et indblik i markedet samt vores indsats i 2023, ligesom hun også fortæller om mulighederne i 2024

Kl. 16.00 | Kompetenceudvikling for turisme erhvervet
Mød Louise Vestergaard fra HEG – Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser fra Hobro og Aars – som vil fortælle og mulighederne for efteruddannelse og spændende kurser, der giver værktøjer til at få flere gæster, tjene flere penge på dem og samtidig give dem en god oplevelse. ​

Kl. 16.10 | Kompetenceudvikling for turisme erhvervet
Jan Vestergaard fra LOF Himmerland introducerer forskellige mulighederne for kompetenceudvikling, som vil skabe værdi ved turismeerhvervet. Han vil blandt andet komme omkring muligheden for at arbejde med sprog til butikker og turisme erhverv, oplevelsesture og ”Bag om smagen”, som er LOF´s landsdækkende indsats på kulinariske oplevelser.

Kl. 16.20 | En destination i udvikling
Cases fra partnere i destinationen, som i 2023 på den ene eller anden måde, har haft en særlig udvikling.
- Case 1 - Hvalpsund Familie Camping - bæredygtig udvikling
- Case 2 - FjordTours - Produktudvikling og samarbejde på tværs

Kl. 17.00 | Tak for i dag og netværk

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish