Partnerskabsdag - bliv en del af fællesskabet

Invitation til Partnerskabsdag 2023

Foto: Destination Himmerland

Det vil glæde os meget at se dig til Partnerskabsdag 15. november kl. 14.00-17.00 på Volstrup Golf 

Denne eftermiddag vil du få mulighed for at møde teamet fra Destination Himmerland og andre turismeaktører i Himmerland, samt høre om Destination Himmerlands nye, spændende partnerskabsprogram 2023. 

Dagen vil starte med en times netværk, hvor du også kan møde nogle af Himmerlands dygtige, passionerede fødevareproducenter. Mød Bies Bryghus, Mariager Saltcenter, Knæk og Bræk, Guldbæk Vingård og Bodil Nymark Kryddersnapse. De har deres produkter med - så kom og hør mere og få en god snak.

Vi får også besøg af VisitDenmarks norske Senior Marketing Manager, Hege Fredlund Hoff. Hun vil gøre os alle lidt klogere på de norske turister, og hvad det er de efterspørger og ønsker af deres ferier i de kommende år.

 

Vi glæder os til at se dig.

De bedste hilsener 
Destinationsdirektør Johanne Bugge og teamet hos Destination Himmerland

Tilmelding

 

Program 

 

Kl. 14.00-15.00: 
Netværk & Mød dine kolleger Kom og vær med til at netværke, så vi fortsat kan skabe gode relationer på tværs. Nogle af områdets dygtige producenter står klar til en god snak om det de producerer lige her i Himmerland. 

Kl. 15.00-16.00: 
Destination Himmerlands partnerskabsprogram 
Destinationsdirektør, Johanne Bugge, og turismeteamet 
præsenterer det nye partnerskabsprogram. Du får et indblik i nogle af næste års markedsføringsaktiviteter samt nogle af fordele i partnerskaberne, som fx GoVisit. 

Kl. 16.00-16.45: 
Det norske marked 2023
Senior Marketing Manager hos VisitDenmark, Hege Fredlund Hoff, gør os klogere på det norske markeds trends og de norske turisters efterspørgsel. 

Kl. 16.45-17.00: 
Farvel og tak for i dag
Destinationsdirektør Johanne Bugge runder dagen af.

 

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish