Feriehus ved vandet

Kystnære feriehus i Himmerland

Foto: Vesterbrofotograferne

En sommerhusferie i Himmerland er et godt udgangspunkt for en hyggelig familieferie eller en aktiv ferie - med fx lystfiskeri, cykling og vandreture - og meget mere.

Himmerland er næsten omgivet af vand - både ned langs Himmerlands Vestkyst ud til Limfjorden, langs Mariager Fjords kyst og op langs Himmerlands Østkyst og Kattegat. Det gør at Himmerland faktisk har rigtig mange skønne og kystnære feriehuse. Og det er ikke nogen hemmelighed, at et feriehus er en fantastisk base for en ferie med børn. 

Øster Hurup med Danmarks mest børnevenlige strand 
Det største antal feriehuse i Himmerland finder man ved Øster Hurup, som om sommeren summer af aktivitet for store og små. Og er man til strand og vand er Øster Hurup helt perfekt - især for børne familier, da vandet er meget lavt langt ud, hvilket gør det sikkert for de små vandhunde. Dertil er vandet på Østkysten meget roligt både for de små og andre vandelskere. 

Nyd fred, ro og natur ved Helberskov og Als Odde
Skovområderne syd for Øster Hurup danner rammen for en række idylliske sommerhusområder, der ligger langt inde i skoven - men alligevel tæt på mange spændende oplevelser. Så søger du roen og naturen er området ved Als Odde og Helberskov helt perfekt. 

Feriehus, hygge, familie

Foto:Niclas Jessen

I feriehus ved Himmerlands Vestkyst - lige ved den brusende Limfjord
Trend området er et skønt område lige ud til Limfjorden med mange feriehuse. Her er stranden og natur et fedt aktiv! Stranden er populær ved børn, da vandet er ret lavt og mulighederne for bygge sandslotte er helt perfekt. Men også de mere adrenalin-hungrende folk elsker Trend - her er der nemlig gode muligheder for surfing i alle afskygninger på den brusende Limfjord. 

Feriehuse ved Danmarks smukkeste fjord
Ved Mariager Fjord er der også feriehuse - også placeret i den skønne natur ved fjorden, som jo er Danmarks smukkeste. De feriehuse er oplagte til familieudflugter, men også til de mere aktive ferier, som fx består af lystfiskeri, kajaksejlads, cykling og vandreture. Og så er man jo tæt på Himmerlands mange spændende små handelsbyer, der hver især har deres unikke og charmerende atmosfærer. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish