©  Foto:

Brusaa Udlejning, Feriehus

I naturskønne omgivelser mellem Aars, Nibe og Løgstør, ligger Brusaa Feriehus, med plads til 6 personer.

I huset er der plads til max. 6 personer, fordelt på 3 rum. Der er dobbeltsenge i alle værelser, og i værelset i stueetagen, er der en sovesofa. Huset er beliggende på en 17.000 m2 flot naturgrund, og der er derfor rig mulighed for, at nyde og udforske naturen.

Der er mulighed for at medbringe egen hest, da der forefindes hestebokse og -fold, men man kan også leje 2 islandske heste. Naturen og omgivelserne ligger op til en hyggelig rideferie, hvor der er flere hundrede kilometers ridestier i området.

Er man ikke interesseret i heste, er der stadig masser at opleve. Naturen og omgivelserne egner sig stadigvæk til gode gåture, hygge ved bålpladsen og udendørs afslapning.

For de golfinteresserede er der også mulighed for at komme til at spille golf, da der indenfor en radius af 20 km er følgende 4 baner:

HimmerLand - 6 km

Løgstør Golfklub - 20 km

Aars Golfklub - 12 km

Sebber Kloster Golf Klub - 10 km

 

Udover dette er der også rig mulighed for at fiske i nærområdet. En af de mange put and take søer er Søttrup Fiskesø, som ligger blot 10 km fra huset.

Huset indeholder blandt andet et køkken med komfur og ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, mikroovn, køleskab og frostboks. Derudover er der en stue med TV, stereoanlæg, DVD-afspiller og gratis trådløst internet, og naturligvis sofaer, lænestole og stort spisebord.

Udendørs forefindes vaskemaskine og tørretumbler i vaskerum, samt grill, bålplads, en flot udsigt, garage og to dejlige terrasser (en overdækket samt en afskærmet solgård).

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish