FeriePartner Kattegat, Sort sommerhus

FeriePartner Kattegat

Foto: FeriePartner Kattegat

Familie, nærvær, hygge, naturoplevelser, afstresning, udflugter… At være i sommerhus kan forbindes med mange skønne ting. Alt dette kan I opleve ved at leje et sommerhus ved FeriePartner Kattegat. 

Ved FeriePartner Kattegat er personlig vejledning og god service i fokus. Det lokale feriehusbureau har dybdegående kendskab til alle dets sommerhus og ligger lige i nærheden med kontor i Øster Hurup. I området finder du feriehuse i alle former og størrelser - lige fra små ferielejligheder og byhuse til store luksus sommerhuse. Se hele udvalget her.

Ferieområdet

Feriepartner Kattegat udlejer feriehuse i det smukke nordøstjyske område ved Kattegat. Området er et smukt og undervurderet ferieområde med brede, børnevenlige sandstrande, smukke købstæder og hyggelige havnemiljøer. Derfor egner det sig også perfekt til en ferie i Nordjylland med børn tæt på den himmerlandske natur.

Oplevelsespuljen

Ved at leje feriebolig igennem FeriePartner Kattegat, så støtter du også lokalområdet. Med Oplevelsespuljen støtter FeriePartner Kattegat op om de lokale ildsjæle, foreninger, lokalsamfund m.fl., som drømmer om at udvikle eller videreudvikle gode oplevelser, der henvender sig til områdets feriegæster, sommerhusejere og de lokale, der bor der.

”Hos Feriepartner tror vi på at give for at modtage. Vi ved, at det betaler sig at bidrage til de mange engagerede ildsjæle i landets lokalområder, og derfor har vi Feriepartners Oplevelsespulje.”

Feriehus og familiehygge

Foto:Robin Skjoldborg

Udflugter til skønne attraktioner for hele familien

Med et ophold i Himmerland venter der mange mulige oplevelser til alle alders grupper. Se f.eks. disse oplevelser med børn, hvor i kan tage på tur til bl.a. Vikingemuseet Fyrkat, Mariager Saltcenter, Verdenskortet, Aalborg Zoo, Limfjordsmuseet, Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer eller Randers Regnskov. Er I mere til oplevelser i naturen kan i f.eks. tage på tur ved Bramslev Bakker, Lille Vildmose, Livø, Rold Skov eller Trekantruten, hvor sejlskibet Svanen, Mariager-Handest Veteranjernbane og NT’s lokalbusser tager jer rundt gennem det skønne landskab i Mariagerfjord-området.

Mariager Fjord

Foto:Destination Himmerland

Outdoor oplevelser i naturen

I Himmerland er der også rig mulighed for at dyrke forskellige sportsaktiviteter. Er man til golf kan dette spille flere steder - se mere her. Det er også muligt at spille minigolf ved bl.a. HimmerLand Resort, Minigolf Ved Fjorden og Rold StorKro. Desuden kan der også spilles fodboldgolf ved Løgstør Fodboldgolf. Tidens store nye sportsform, Padel, er også muligt at spille ved bl.a. HimmerLand Resort og Volstrup Padel. Den smukke himmerlandske natur er også fantastik til en cykeltur. Det er derfor også muligt at leje cykler. Du kan se flere forslag til fede cykelruter, inklusiv udfordrende MTB-ruter, her.

MTB, @Line Gejl

Foto:Line Gejl

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish