Meet the Locals - Fandrup

Fandrup

Foto: Destination Himmerland

Velkommen til Fandrup - en lille ældre landsby med velholdte huse i det vestlige Himmerland.

Byen ligger lige uden for Farsø og med kort afstand til Hvalpsund. Dermed er der ikke langt til blandt andet gode indkøbsmuligheder. Fandrup er en lille men fin landsby, som består af omkring 200 indbyggere. Her kender alle hinanden, hvilket giver tryghed og nærhed for alle i byen.

Fandrup har et skønt naturrum, hvor det for alle generationer er muligt at komme og nyde naturen i en afslappet atmosfære. Der er god mulighed for, at børnene kan udfolde sig kreativt - som eksempelvis at bygge hule. Derudover er der en fin legeplads og en tarzanbane, som samtidig kan bruges til styrketræning. Naturrummet er udstyret med både borde og bænke, shelters, et udekøkken, vand og toilet.

I byen finder man 'Krudthuset', som i dag bruges som byens fælleshus. Huset har tidligere været ejet og brugt af hjemmeværnet, som satte det til salg tilbage i 2005. Ejendommen blev herefter opkøbt af en gruppe af Fandrups borgere med en hensigt om, at huset skulle bruges som et samlingssted. Efter en renovering bliver fælleshuset i dag aktivt brugt af lokalbefolkningen til både barnedåb, konfirmationer, bryllupper og andre arrangementer.

                                                                                                                                                   MTL logo

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish