©  Foto:

Løvegårdens Landhandel

Løvegårdens Landhandel er en skøn gårdbutik med et bredt udvalg af delikatesser, specialvarer og årstidens grøntsager.

I den skønne gårdbutik er der virkelig fokus på kvalitet, økologi, glutenfrie varer og kærlighed til dyrene.

Der kan købes kød fra gårdens egne geder og grise samt friske græsæg fra hønsene. Du kan også købe krydderier, olie, marmelade, drikkevarer med og uden alkohol, slik, snacks og meget meget mere.

Noget helt særligt ved gårdbutikken er, at alle varer er glutenfri. Både de varer, som normalt vil være glutenfri, men der er også mange glutenfri specialprodukter, som brød, kage, mel, pasta, øl, flødeboller, kyllingenuggets, cookies mm.

Fra butikken er det muligt at se engen med livlige gederne, marken med glade grisene og campingvognen med de naturelskende høns. Hvis du ønsker at komme helt tæt på, kan du booke en rundvisning eller deltage i et af Løvegårdens arrangementer, der laves med rundvisning.

I løbet af november / december måned vil der være forskellige julearrangementer med salg af juletræer, pyntegrønt, juledekorationer og øvrige julevarer.

Gårdbutikken er åben alle dage kl. 08.00 - 20.00

 

Livet på gården

En del af gårdbutikkens grøntsager bliver dyrket på markerne på Løvegården. Der bruges hverken sprøjtegifte eller kunstgødning til grøntsagerne. For at kunne tilbyde et bredere udvalg af grønt, har Løvegården indgået samarbejde med andre lokale grøntsagsproducenter.

Udover grøntsager er der også uldgrise på marken. Grisene bor i flytbare hytter, så de nemt kan flyttes rundt til nye områder med grønt græs og urter. Der er godt med plads til at lege, grave og motionere.

På engen bor gederne – også de bor i flytbare hytter, så de kan flyttes fra fold til fold. Gederne hjælper med at holde græs og kvas nede, så der kan blive plads til mere forskellig vegetation, som så er med til at flere forskellige dyr og insekter har noget at leve af.

Hønsene bor i en campingvogn med et flytbart el-hegn omkring, så de også kan blive flyttet derhen hvor der er meget grønt at spise. Det grønne græs og urter som hønsene spiser, gør at æggenes blommer bliver mere orange. Fordi hønsene hele tiden får adgang til frisk grønt græs, kalder vi vores æg for græsæg.

 

 

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish