©  Foto:

Guidede busture med Limfjordsmuseet

Tag med Limfjordsmuseets veteranbus på tur ud i Limfjordslandet og oplev historien i og uden for bussen.

I løbet af sommeren er der mulighed for at komme med på en guidet tur i Limfjordsmuseets veteranbus. Få en oplevelse for hele familien og oplev Limfjordslandet på en helt ny måde, mens museets frivillige deler ud af deres spændende historier.

I veteranbussen fra 1954 udforsker I farvande, landskaber og kulturen i området omkring Limfjorden. En oplevelse som voksne, såvel som børn vil nyde.

Selve bussen i sig selv, har en lang og spændende historie, og er i dag den eneste af sin slags i Danmark. Bussen har bl.a. været brugt som reservebus for en skolebuschauffør i Hjørring, og er senere blevet solgt videre til Den Rejsende Højskole, der kørte til fjernøsten i den.

Der er også mulighed for at komme med på nogle af Limfjordsmuseets historiske specialture, med temaer som Limfjorden under 2. verdenskrig eller vikingernes Limfjord og meget mere. Læs mere på deres hjemmeside.

 

Det praktiske

Museumsbussen kører to ugentlige ture i sommerferien, torsdage kl. 19:00 og søndage kl. 14:00. Turen tager ca. to en halv time, og kører fra Fischersgade 89, 9670 Løgstør.

Der er plads til 36 passagerer i bussen, så det anbefales at bestille i god tid. Det kan gøres ved at ringe til Limfjordsmuseet på tlf. 98 67 18 05 eller ved at booke online.

Selve turen koster 150 kr. pr. person for både børn og voksne plus bookinggebyr. På dagen for turen, modtager I et medlemskort til en værdi af 140 kr. Kortet giver jer gratis adgang til Limfjordsmuseet i hele det pågældende år.

 

Limfjordsmuseets aktiviteter

Busturen kan kombineres med et gratis besøg hos Limfjordsmuseet, hvor I kan se spændende udstillinger om livet i, omkring og på fjorden. I Frederiks VII’s kanal ved museet kan I opleve nogle af de historiske klinkbyggede både eller tage med på en guidet sejltur.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish