©  Foto:

GoKart Jylland Mou

Ta' familien med eller saml vennerne og besøg GoKart Jylland Mou. GoKart-banen finder I ved Mou, som ligger nord for Øster Hurup (ca. 18 km fra centrum) - øst for Aalborg. Her venter sjove oplevelser for alle! 

Banen er Danmarks næstældste gokartbane og har eksisteret siden 1964. Banen er ca. 650 meter lang og 6-8 meter bred. Det lyder måske ikke af meget, men når det er karts med en tophastighed på 95 km/t, der racer rundt på banen og dens “skjulte” forhindringer, er der udfordringer for gokart-kører på alle niveauer.

Med hårnålesving og langsider der kræver den rigtige timing på bremsen, er det ikke atypisk at selv de dygtigste kørere kan blive lidt udfordret. 

Når det er sagt, så skal det tilmed siges at alle kan være med. Man behøver ikke at have benzin i blodet, men der skal nu trykkes lidt på speederen. 

Bilerne der køres i er DINO GoKarts fra 2023. De er komfortable for alle og justerbare, så de passer til både lange og korte ben - og der kan indsættes sæde-indlæg, så de også passer i højden. GoKart Jylland Mou har GoKarts til næsten alle aldre. 

På GoKart Jylland Mou er sikkerheden i top og det er en fantastisk oplevelse for hele familien at køre rundt på banen! Et perfekt sted til en super oplevelse! 

Så hvis du har kørt på banen, kan du fortælle dine venner (og dette skal siges på ægte nordjysk): Jeg har kørt gokart i Mou - det var sjov' 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish