©  Foto:

Europafolkemødet i Mariager 2024

Kom og vær med til tre forrygende dage, hvor debatterne flyver rundt mellem ørerne på dig, diskutionerne går højt og musikken spiller og hvor Danmarks første europæiske politiske folkemøde løber af stablen i Mariager.

Glæd jer til tre forrygende dage, hvor Mariager er centrum for Danmarks Europa Folkemøde, der for anden gang afholdes i Rosernes by.

Det foregår 30. maj-1. juni 2024 - weekenden før Europaparlamentsvalget! 

I tre dage, vil Mariager stå på den anden ende. Der vil være stande, telte og repræsentanter fra nær og fjern, samt scener med musik, foredrag, taler og samtaleskabende diskussioner. Politikere vil flokkes omkring i byen og gøre klar til at sætte gode samtale og dybe diskussioner i gang. 

Europafolkemødet i Mariager har fokus på samtalen. Fremfor at lade politikere og eksperter belære deltagerne fra en scene på behørig afstand af publikum, inviteres der til samtaler, hvor det er dig, der stiller spørgsmålene, og hvor din mening tæller og kan blive hørt af eksperter og politikere.

Folkefest 

"Det skal være morsomt. Ellers er det ikke sjovt" Således sagde de gode gamle Shu-bi-dua drenge - og mon ikke det er denne stemning, der går igen i de tre dage, der foruden debatter og samtale, ligeledes får selskab af god mad, fadøl, underholdning og fede koncerter - for flere aldersgrupper. 

I kan bl.a. glæde jer til musikalsk underholdning i form af: 

  • Birthe Kjær
  • Shubidua 2.0
  • DJ Kato
  • Too many left hands
  • Jens Jacob Tychsen - Hr. Weyse 

...og så kommer De Glade Sømænd selvfølgelig også og synger de kendte havnesange.

I dagene kan I lade jer transportere af hjuldamperen Svanen, der sejler i rutefart mellem Hobro, Bramslev Bakker og Mariager.

Europa Festivalen vil være en tilbagevendende begivenhed, der årligt løber af stablen i Mariager, og hvor meninger dannes, formidles og diskuteres.

Se mere om Europafolkemødet i Mariager og hele programmet her!

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish