©  Foto:

Det Døde Hav - Mariager Saltcenter

Inde midt i Mariager Saltcenter ligger et dejligt varmt bassin, hvor vandet er ca. 40 grader. Lyder det ikke lækkert? 

 

Få ”Salt på hjernen” i det varme saltbad, også kaldet ”Det Døde Hav”. 

Bassinet er dog ikke "bare" et varmvandsbassin - næh nej, der er nemlig en helt særlig grund til, at det kaldes for "Det Døde Hav". Saltindholdet i vandet er nemlig så højt, at du kan mærke saltets stærke bæreevne. Man føler sig let som en fjer, og kan have svært ved, at få skuldrende under vand. Men ligger man sig på ryggen og lader sig flyde, er oplevelsen helt og aldeles fantastisk. 

Det høje saltindhold i det ca. 40 grader varme saltvandsbassin vil give jer en ekstra afslappende følelse i jeres ferie.

Er der en viking gemt i dig? Så kan du hoppe i badetøflerne og gå ud på badebroen udenfor saltcentret, hvorfra der er fri adgang til Mariager Fjord. Et dyp i fjorden kombineret med den saltets vitaliserende effekt fra saltbassinet indenfor, skal nok give lidt ekstra energi og gøre jer klar til mange flere gode oplevelser i Himmerland.

Saltbadet er en del af entrébilletten til Mariager Saltcenter, så her kan I få flere oplevelser på en gang. 

(Husk badetøj og håndklæde + badesandaler og badekåbe, hvis I skal ud i fjorden og bade). 

Café Salt

Efter badet kan I nyde et lækkert måltid på Café Salt. Caféen byder på flere lækre frokostretter som bl.a. sandwich, lækre salater og meget mere. Nyd evt. jeres frokost på terrassen udenfor, der ligger perfekt placeret lige ved Danmarks smukkeste fjord.

Selv på en regnvejrsdag, kan I sidde i tørvejr ude på terrassen. Her er der nemlig fire drivhuse, hvor I kan nyde maden og udsigten til vandet - i læ for det danske sommervejr. 

Ekstra wellness til krop og sjæl

Inde i Mariager Saltcenter har wellness-klinikken Salt Touch også til huse. Her kan du få både saltpeeling, dødehavskur, ansigtsbehandling med massage, wellness massage samt flere former for alternativ behandling som healing, clairvoyance og klarsyn mm. 

Læs mere om Salt Touch's behandlinger her!

Besøg Saltshoppen

Afslut besøget med en tur i saltshoppen, hvor I bl.a. kan købe de berømte Mariager kryddersalte. I butikken finder I også både saltkar, krystalsæbe, saltlamper m.m. samt skønne gaveartikler til hver en festlig lejlighed. 

Saltshoppen findes også online, så kan du altid bestille salt hjem - fx til en dejlig værtindegave. Gå til Saltshoppen her.


  
Find åbningstider og læs mere om mulighederne på www.saltcenter.dk  
  
  
Lige uden for døren finder I også Turbåden Svanen og Mariager - Handest Veteranjernbane.

Ligesom den skønne vandrerute Mariager Rundt på ca. 11 km går lige forbi Mariager Saltcenter.

 

Grøn rejse med bus og tog i Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Himmerland og resten af Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish