©  Foto:

Aars Golfklub

Aars Golfklub byder på enestående golfoplevelser i naturskønne omgivelser. Udforsk banerne og nyd golf i hjertet af Himmerland.

Aars Golfklub byder velkommen til en flot og velplejet 18 huls bane, samt 9 huls Pay & Play bane.

Aars Golfklub byder velkommen til en bane beliggende i afvekslende natur med et spændende og varieret layout skiftende mellem åbent landskab, små skovstykker, søer og grønne fairways. Under runden kan spillerne nyde udsigten til de omkringliggende marker samtidig med, at banen er bynært placeret, tæt på Aars.

 

Golf for alle i Aars

Anlægget er designet med tanke på både yngre og ældre spillere. Layoutet udfordrer golfspillere på alle niveauer, men de fleste kommer rundt med en fornuftig score. Når rough'en står højt, er præcision og course management nøglen til en god runde.

Landskabet er overskueligt og banen kun let kuperet, så en runde i Aars Golfklub er ikke fysisk krævende. Bagefter er der forhåbentlig energi til at besøge klubhuset til en forfriskning. Her er stemningen afslappet og uhøjtidelig - og fra terrassen kan man følge med i spillet på 9. og 18. hul, mens dagens runde evalueres.

Skal der i stedet arbejdes på golfspillet, råder klubben over moderne træningsfaciliteter og klubben Pro, Allan Høgh, står klar med råd og vejledning.

 

Attraktioner, shopping og spisesteder i Aars

Aars har et rigt handelsliv. Du kan finde op til 80 specialbutikker, så der er lidt for enhver smag. Der er rig lejlighed til at nyde byens mange spændende skulpturer og kunstværker under din shoppingtur. Er du interesseret i kunst, historie eller kultur er der mulighed for at besøge Vesthimmerlands Museum eller Musikhuset ALFA, der ligesom mange af byens kunstværker, er tegnet af Per Kirkeby.

Mangler du et hotelværelse eller ønsker du blot en god frokost eller middag, så prøv Aars Hotel der ligger centralt placeret i byen.

For yderligere information og bestilling af starttid - se www.aarsgolfklub.dk

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

VisitHimmerland © 2024
Danish